POZNATI U OBJEKTIVU

Dino Šaran bolji nego ikad, Pišek na Sejšelima, reditelj i glumci u šetnji

Svako uživa na svoj način

Piše: N. Aj. - A. Ho.

2.5.2019

Prepun Dom mladih na koncertu „Štuka“

Utisci s fenomenalnog koncerta „Letu štuke“, koji je održan u petak navečer u prepunom Domu mladih u Sarajevu, još se sliježu.

Tokom jučerašnjeg dana društvene mreže bile su preplavljene videosnimcima i fotografijama s nastupa genijalnog Dine Šarana i njegovih „Štuka“. A Šaran bolji nego ikad.

S pravom je bend Sarajevo ostavio kao šlag na tortu, nakon prijestonica regiona, Zagreba, Beograda i Ljubljane, a publika glavnog grada BiH uglas je pjevala numere s novog albuma „Topla voda“, ali i one starije.

A vidjeti na sceni Šarana s bratom Adnanom, frontmenom „Skroza“, poseban je doživljaj.

Braća Šaran: Dijelili binu. N. Novaković

Priznati bh. reditelj Dino Mustafić ovih dana radi punom parom.

Sarajevski reditelj u Narodnom pozorištu Sarajevo (NPS) režira predstavu "Snijeg" prema istoimenom romanu Orhana Pamuka, čije su čitaće probe počele prije nekoliko dana.

I predstava "Trg ratnika" u režiji Mustafića, nakon punih devet godina, vratila se na scenu Pozorišta mladih Sarajevo.

Selektora Internacionalnog teatarskog festivala MESS naš fotoreporter snimio je na ulicama Sarajeva u pauzi između proba.  

Mustafić: Predah od posla. J. Alibegović

Poznata hrvatska voditeljica Nikolina Pišek odmara se ovih dana sa suprugom i kćerkama na Sejšelima.

Pišek je pratioce na Instagramu ostavila bez daha objavivši fotografiju u kupaćem kostimu, koja je otkrila njenu vitku figuru.

- Wikipedia kaže: “Ronjenje na dah je vršenje bilo koje od vodenih aktivnosti koja se odvija prilikom zadržavanja daha.” A šta je poziranje u bikiniju, sunčanje na dah? – zapitala se Pišek u opisu fotografije.

Fanovi voditeljice, očarani njenim tijelom, ostavljali su u komentare bezbroj komplimenata na račun njenog izgleda.


Pišek: Oduševila fanove

Jedna od najboljih glumica mlađe generacije Amila Terzimehić družila se ovih dana s kolegom Emirom Fejzićem, koji joj je i najbolji prijatelj.

Zanimljivo je da ovo dvoje umjetnika karakterizira talent za pokret, jer Fejzić predaje ples na Akademiji scenskih umjetnosti, dok je Terzimehić jedna od onih glumica kojima pokret u predstavama najviše dolazi do izražaja zbog dugogodišnjeg treniranja gimnastike.


Fejzić i Terzimehić: Karakterizira ih talent za pokret. Foto: J. Alibegović

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.