PROBLEMI

Pjevačica 17 godina na terapiji, otkrila intimne detalje: Godinu nisam vodila ljubav s mužem

Pink priznala da kod bračnog savjetnika na terapije ide duže nego što je sa svojim suprugom u braku

Pink je u emisiji ispričala intimne detalje iz njihovog života. Arhiv

Avaz.ba

29.4.2019

Pjevačica Pink priznala je da kod bračnog savjetnika na terapije ide duže nego što je sa svojim suprugom u braku, tačnije 17 godina, koliko su otprilike i zajedno.

Ona je ovoga puta otvoreno ispričala sve o seansama, nedostatku seksa u braku, kao i o godini koju je provela razdvojena od supruga.

- Najvažnije je razgovarati o mentalnom zdravlju i međusobnim odnosima. Keri (Carey) i ja smo 13 godina u braku, a gotovo 17 na terapiji za parove. Toliko smo otprilike i zajedno, realno, to je razlog i zašto smo još zajedno - rekla je pjevačica gostujući u emisiji "Today Show".

Ona i njen partner Keri vjenčali su se 2006., da bi se 2008. godine rastali, ali su ubrzo shvatili da ipak ne mogu jedno bez drugog i to zahvaljujući terapiji.

Dvije godine kasnije Pink je rodila kćerku, a 2016. godine i sina.

Ona je u emisiji ispričala intimne detalje iz njihovog života, pa čak i to da godinu u njihovom braku nije bilo seksa.

- Bude fantastično, a onda se odjednom okrenete oko sebe i shvatite da niste imali seks godinu. Onda sve preispitujete, želi li on vas, želite li vi njega, šta se tu dešava, je li ipak kraj svemu. I tu opet treba puno raditi na sebi, a mi smo i to uz pomoć terapeuta. Ono što definitivno mogu zaključiti jeste da je monogamija rad, i to težak rad, ali se isplati - bila je iskrena Pink.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.