SKANDAL

Tamara Đurić nikad nije bila brutalnija: Plaši me kad vidim Staniju bez šminke

Ono loše odrađeno lice meni je informacija o njoj, rekla je pjevačica

Avaz.ba

30.4.2019

Tamara Đurić - Avaz
Tamara Đurić - Avaz
Tamara Đurić - Avaz
Tamara Đurić - Avaz
Tamara Đurić - Avaz
+15

Na društvenim mrežama osvanule su špekulacije fanova da sukob između Stanije Dobrojević i Sandre Afrike potiče još od "Farme" jer je navodno Sandra tada podržavala Tamaru Đurić

Sandra Afrika je navodno kada bi dolazila na zabavu Tamari prenosila informacije iz vanjskog svijeta.

Tamara se ovim povodom i oglasila.

- Sandra mi tada nije unosila nikakve informacije iz vanjskog svijeta jer sam informacije prosto imala, a nisu mi bile potrebne. Posebno u sukobima sa Stanijom. Informaciju cijelu ona daje svojom pojavom. Ono loše odrađeno lice meni je informacija o njoj. Više ništa nije bilo potrebno za raspravu s njom - rekla je Tamara.

Tamara se potom osvrnula na sukob između Stanije i Sandre na "Zadrugoviziji".

- Što se tiče Stanijinog i Sandrinog sukoba, bio je potpuno nepotreban. Sandra je samo komentirala, bila je u žiriju, a ova se blamirala s ostalim učesnicima. Nije bilo uopće potrebno da se Sandra spušta na njen nivo - kazala je Tamara.

Pjevačica i starleta Tamara je kazala kako je Sandra sada uspješna pjevačica.

- Nije bitno ko je gdje igrao i ko je šta radio. Bitno je gdje je ko sada. Sandra je sada uspješan pjevač koji pjeva za ozbiljan novac, a Stanija je neuspješna starleta, rekla bih u invalidskoj penziji zato što izgleda kako izgleda. Ja izbjegavam te termine ujutro kada ustane ili uvečer kada legne, kada skine tonu šminke, jer me tada plaši. Što se tiče Sandre i nje, obje su počele isto. Obje su bile plesačice. Ova je plesala oko Mileta Kitića, a ova je plesala samo oko "kitića". Plesale su obje, samo je Sandra sada uspješna, a ova je neuspješna - kazala je Tamara Đurić. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.