RASKRINKAVANJE Hrvatska bruji o novom paru

Jelenu Rozgu zamijenio hostesom: Stjepan Hauser u vezi s vatrenom crnkom

Avaz.ba

Hrvatska bruji o novom paru, svi pričaju da je Stjepan Hauser u vezi s hostesom.

Naime, kako prenosi portal 24 sata.hr, Miss Univerzuma Hrvatske 2016, hostesa Stela Opančar (25) pohvalila se fotografijom iz sunčane Istre, a fanovima nije trebalo mnogo da povežu dva i dva te da prepoznaju dvorište u kojem Stela "hvata boju".

- Da nisi ti kod Hausera - upitao ju je jedan prijatelj, a drugi je uporedio fotografiju na kojoj se Stela sunča sa fotografijama koje je sa svog imanja okačio Stjepan Hauser (32), te je zaključio da je pogled s balkona ka maslinama i terenu za odbojku - isti, što možete uporediti na fotografijama.

Inače, otkako je raskinuo s Jelenom Rozgom, Stjepan Hauser ne govori o svom privatnom životu, a ova lijepa misica sebe opisuje kao konobaricu i hostesu koja voli da čita knjige. Više njenih fotgrafija pogledajte u galeriji.

- Da nisi ti kod Hausera - upitao ju je jedan prijatelj, a drugi je uporedio fotografiju na kojoj se Stela sunča sa fotografijama koje je sa svog imanja okačio Stjepan Hauser (32), te je zaključio da je pogled sa balkona ka maslinama i terenu za odbojku - isti, što možete da uporedite na fotografijama.

View this post on Instagram

The Boss is back home

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

Inače, od kako je raskinuo sa Jelenom Rozgom, Stjepan Hauser ne govori o svom privatnom životu, a ova lijepa misica sebe opisuje kao konobaricu i hostesu koja voli da čita knjige. Više njenih fotgrafija pogledajte u nastavku, u galeriji.

Više o temi Stjepan Hauser

LJEPOTICA ZA KLAVIROM
Fatalna pijanistica uzburkala regiju
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na