AFERE

Duško od makroa unajmio elitnu prostitutku: Jelena je pozvala i zaprijetila

Pop diva poludjela kada je saznala da su se njih dvoje i nakon seksualnog odnosa nastavili tajno viđati

Duško Tošić i Jelena Karleuša. Instagram

Kurir.rs

3.5.2019

Jelena Karleuša zaprijetila je voditeljici jedne televizije čije je usluge njen suprug Duško Tošić koristio preko uhapšenog makroa Mihajla Maksimovića.

Kako "Kurir" prenosi, pop diva je poludjela kada je saznala da su se njih dvoje i nakon seksualnog odnosa nastavili tajno viđati, pa je uzela stvar u svoje ruke i riješila je otjerati od svog muža.

 - I prije nego što je objavljeno da se Duško viđao s voditeljicom, Jelena je to znala. To ju je baš pogodilo i na sve načine je pokušala sakriti aferu. Nije mogla vjerovati da je njen muž bio spreman imati seks s prostitutkom kojoj je paravan to što radi na televiziji. Lako je došla do njenog broja telefona, pozvala ju je i svašta joj rekla - kazao je izvor za "Kurir".

Djevojci uopće nije bilo svejedno. Uplašila se čim je čula njen glas i u tom trenutku nije znala kako se izvući. Sve je negirala i klela se da nema veze s Duškom i da im to smještaju. 

- Vjerujte da je na sve načine pokušavala uvjeriti Jelenu da nije imala ništa s njenim mužem, ali džaba, Karleuša je to dobro istražila i saznala sve detalje - i gdje su se viđali i koliko puta su se čuli i koliko novca joj je dao i šta joj je sve obećavao i kako joj se udvarao. Pjevačica joj je poručila da se skloni od Duška ili se neće dobro provesti - otkrio je izvor.

Također, voditeljica je rekla pjevačici i da negira da je bila s njenim mužem. 

Voditeljica se uplašila Jelene Karleuše i obećala joj da se nikada više neće javiti Tošiću.

- Prepala se. Danima nije znala šta da radi, odmah je obrisala sve poruke, pozive, ma sve što ima veze s njim. Nije se mogla smiriti i kolegama se žalila da joj je Jelena prijetila. Ispričala je da joj je jasno stavila do znanja da će loše proći bude li se nastavila tajno viđati i dopisivati s njenim mužem. Karleuša ne preza ni od čega i izvrijeđala ju je. Rekla joj je da je jeftina prostitutka, da je samo parče mesa koje se koristi da se nad njom istresu muškarci. Nakon toga, ta voditeljica je prestala razgovarati s Tošićem, a i dalje demantira da je bila s njim, jer živi u strahu - kazao je izvor.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.