PJEVAČI

Novi skandal na estradi: Policija privela nekadašnju "Zvezdu Granda" jer je udario svoju djevojku

Priveden u srijedu navečer

Učestvovao u takmičenju "Zvezde Granda". Wikipedia

Kurir.rs

3.5.2019

Pjevač Slobodan Vasić, koji je svojevremeno učestvovao u takmičenju "Zvezde Granda", priveden je u srijedu navečer, jer je navodno udario djevojku.

Kako "Kurir" prenosi, incident se dogodio u jednom lokalu u Novom Sadu, gdje su Vasić i njegova djevojka bili s prijateljima na proslavi Praznika rada.

- Sve se brzo izdešavalo. Slobodan, njegova djevojka i njen brat su zajedno došli i bili su odlično raspoloženi. Međutim, tokom večeri pjevač je popio malo više, povela se neka priča i odjednom je atmosfera postala napeta. Počela je žustra svađa između Slobodana i brata njegove djevojke. Navodno su se njih dvojica i pokoškali, a djevojka je u jednom trenutku vrisnula i umiješala se između njih. Tada je Slobodan, navodno, udario svoju djevojku. Kad je shvatio šta je uradio, nije želio čekati, nego je sam pozvao policiju, koja je ubrzo došla. Policajci su legitimirali prisutne i pitali šta se dogodilo. Pjevačeva djevojka je kazala policiji da ju je pjevač udario - kazao je izvor.

Slobodan Vasić: Nije poznato hoće li protiv njega biti podnesena krivična prijava. Arhiv

On kaže da je policija Vasiću stavila lisice i odvela ga u stanicu.

- Slobodan se nije bunio. Priznao je šta je uradio. Nije imao kud jer je bilo dosta svjedoka. Ona se baš potresla. Odmah je zvala roditelje i rekla im šta se dogodilo. U policiji je sačinjen izvještaj i on je pušten nakon nekoliko sati. Mislim da nije išao kući, nego je završio u nekom hotelu. Posljednjih godina je baš postao problematičan i rizičan po žene - prenosi.

Kako "Kurir" prenosi, policija je nakon privođenja upozorila Vasića da ne napušta Novi Sad.

- On bi ponovo trebao dati izjavu. Zasad je istraga u toku i nije poznato hoće li protiv njega biti podnesena krivična prijava i za koje krivično djelo - kazao je izvor.

Ovo nije prvi put da pjevač nasrće na žene. Naime, on je 2015. godine udario i svoju bivšu zaručnicu Valentinu Vučićević. Tada ju je počupao za kosu, a onda i udario. Valentina mu nije ostala dužna, već je dohvatila flašu sa stola i razbila mu je o glavu.

Ubrzo su raskinuli, a on se nakon nekoliko mjeseci oženio novom djevojkom, s kojom je bio u braku samo mjesec.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.