NAKON SKANDALA

Slobodan Vasić se oglasio nakon nasilja: Porukom zaprepastio sve

Incident se dogodio u jednom lokalu u Novom Sadu

Slobodan Vasić se oglasio na društvenim mrežama. Arhiv

Avaz.ba

3.5.2019

Pjevač Slobodan Vasić navodno je u kafani udario svoju djevojku, zbog čega je policija reagirala i, umjesto da se izvini ili šuti, kriva mu država.

Naime, on se oglasio na društvenim mrežama i objavio poruku prepunu mržnje.

- Odseliti se što dalje iz ove države koja je puna, prepuna mržnje, ljubomore, nesreće. Pod hitno. Narod koji će sve učiniti da budeš nesretan. Ljudi koji samo gledaju kako da učine da ti bude što gore. Da se osjećaš užasno i da ti napakosti na bilo koji način. Otići i ne vratiti se nikada - napisao je Sloba. 

Slobodan Vasić: Poruka puna mržnje. Instagram

Podsjetimo, incident u kojem je Sloba udario svoju djevojku dogodio se u jednom lokalu u Novom Sadu, gdje su Vasić i njegova djevojka bili s prijateljima na proslavi Praznika rada.

- Slobodan, njegova djevojka i njen brat su zajedno došli i bili su odlično raspoloženi. Međutim, tokom večeri pjevač je popio malo više, povela se neka priča i odjednom je atmosfera postala napeta. Počela je žustra svađa između Slobodana i brata njegove djevojke. Navodno su se njih dvojica i pokoškali, a djevojka je u jednom trenutku vrisnula i umiješala se između njih. Tada je Slobodan, navodno, udario svoju djevojku - ispričao je izvor za "Kurir".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.