LJEPOTICA

Influenserica Aida Hilgart: Žena pilota obilazi svijet

Napustila našu zemlju u toku rata i odselila u Ameriku

Piše: A.HODŽIĆ

4.5.2019

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+4

Influenserica Aida Hilgart je pravi primjer da putovanja mogu postati unosan biznis. Ova zgodna brineta kao djevojčica je napustila našu zemlju i s porodicom nastavila život u Americi. Nakon što se udala i dobila dvoje djece, pokrenula je svoj blog „The Hilgarts“, koji za kratko vrijeme osvaja pažnju javnosti te tako danas na Instagramu broji 12.000 pratilaca. 

- Nadam se da je moj blog ljudima dnevna destinacija za modu, ljepotu, putovanje, stil života i svaki dan nudi humor jedne majke. Želim podijeliti stvarne događaje s putovanja i stvoriti autentičnu, pozitivnu zajednicu – napisala je Hilgart na svom blogu.

Aida s mužem Korijem Hilgartom (Cory), inače pilotom, trenutno živi u Bahreinu, s kojim putuje jednom mjesečno i, kako kaže, živi američki san, iako od 2013. godine ne žive u Americi. Donedavno su živjeli u Japanu, a influenserica se često hvali kako joj djeca imaju ogroman broj pečata u pasošu. A zbog načina života i čestih putovanja i selidbi sebe naziva Cigankom u duši.

- U našim životima nikada nije dosadan dan. Uživam u dijeljenju našeg dnevnika putovanja te savjetima za putovanje s djecom. Volimo putovanja jer tako stvaramo uspomene, doživljavamo kulture i educiramo svoju djecu kroz naša iskustva - napisala je Hilgart.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.