SKANDAL

Žena Andreaninog momka ljuta na pjevačicu: Evo šta im je poručila

Koliko je pjevačica zaljubljena u njega, dokazuje i to što ga je uselila u svoj stan koji je kupila dok je bila udata

Andreana Čekić se ne odvaja od Marka. Instagram

Avaz.ba

5.5.2019

Andreana Čekić je zbog veze s Markom Miloševićem prekinula brak s Ivanom Miladinovićem, a koliko je zaljubljena Miloševića, dokazuje i to što ga je uselila u svoj stan koji je kupila dok je bila udata. 

- Andreana se bukvalno ne odvaja od Marka, pa sada on živi kod nje. Stan u Beogradu je veliki, dovoljno je mjesta za oboje, ona inače ne voli da je sama, a on nema gdje pošto je napustio porodicu, pa je zajednički život idealno rešenje. Njena majka Sonja, koja inače živi u Beču, došla je još u januaru u Beograd pomoći kćerki oko stana i praviti joj društvo nakon razvoda, ali ostala je i kada je vidjela da je Andreana sretna u novoj vezi. Majka često dolazi u stan iako nije baš oduševljena skandalom koji je u javnosti izazvala ova ljubav. Prema Marku se fino odnosi, a i on poštuje buduću taštu - kazao je anonimni izvor.

Par zajedno ide na njene tezge jer, osim što brine o tehničkim stvarima, Marko polako postaje i njen menadžer. 

S druge strane, i njegova još zakonita supruga Marina Milošević počela je prihvatati ovu situaciju.

- Ne zanima me gdje je Marko. Znam samo da će morati vratiti automobil u kojima vozi Andreanu jer se vodi na moje ime. Auto je moj, a ne njegov, on nema ništa na svoje ime. Vjerovatno će se sjetiti vratiti automobil kada ga bude trebao registrirati. Inače, njemu i Andreani želim svu sreću - rekla je ona.

View this post on Instagram

🌌

A post shared by Andreana Cekic (@andreanacekic) on

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.