SKANDAL

Perverzni doktor poludio za Sofijom Milošević: Snežani Đurišić neće biti dobro kada čuje šta je otkrio o njihovom odnosu

Snežana Đurišić i Vanja Milošević

Avaz.ba

7.5.2019

Dečko Snežane Đurišić nastavlja otkrivati šta radi u krevetu s partnericom, a na sve to priznaje da želi osvojiti manekenku Sofiju Milošević, prenosi Alo.rs.

Vanja Milošević nije se nimalo opametio nakon što su u javnost procurile poruke koje je slao anonimnoj djevojci na Facebooku.

Umjesto da se pokaje i posveti svojoj partnerici, on nastavlja pisati perverzne poruke, a Alo je opet došao u pojsed poruka koje otkrivaju svakakve seksualne vratolomije kojima se doktor hvali.

Milošević se ne libi otkriti i šta sve u krevetu voli i radi njegova Snežana, a vrhunac bizarnosti nailazi kada od djevojke koju želi osvojiti traži da ga spoji sa poznatom manekenkom Sofijom Milošević, koja mu se mnogo sviđa. 

Podsjetimo, nedavno su u javnost isplivale eksplicitne poruke doktora Vanje, u kojima je detaljno objašnjavao kakav seks preferira njegova partnerica, nakon čega su se stvari malo smirile.

- Doktor je bio miran samo kratko vrijeme, opet se javio djevojci. Priznao je da je Snežana ljuta zbog svega što je objavljeno, da je i on malo ljut na nju, ali je onda nastavio po starom. Rekao je da će se Snežana smiriti kako vrijeme bude prolazilo, a onda je nastavio s iznošenjem njihovih seksualnih igrarija - kaže izvor za Alo i dodaje da su poruke po perverznosti prevazišle one prethodne.

- Ma ne da se nije opametio, nego je iznio još sočnije detalje. Pričao je šta sve radi, šta planira uraditi, ma sve je otkrio. Pritom, sve vrijeme pokušava osvojiti tu djevojku, a onda na sve to traži od nje da ga poveže sa Sofijom Milošević. Zamislite, mnogo mu se svidjela poznata manekenka, pa je od ove djevojke tražio broj i obećao da će je dobro častiti ako to uspije - otkriva dalje  izvor.

Osim što sebe promovira kao neviđenog zavodnika, koji ima ogromne apetite, otkriva i šta sve pjevačica voli, kao i koja su to najluđa mjesta na kojima su vodili ljubav, ali i gdje još planira to raditi. Možda se ovoga puta doktor opameti pa prestane otkrivati svoju i tuđu intimu po Facebooku. 

Sofija Milošević. Društvene mreže

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.