JET SET Ona zablista gdje god se pojavi

Naomi pokazala da joj nema ravne: Crna pantera osvojila "Met Galu" čim se pojavila na crvenom tepihu

Jedna od najdugovječnijih manekenskih zvijezda

Piše: Avaz.ba

Naomi Kembel

Foto: Arhiv


Iako je 2010. sišla s modnih pista i otišla u penziju, Naomi Kembel (Campbell) svojom pojavom i dalje uspijeva osvojiti svijet, čak i sa 48 godina.

Ona zablista gdje god se pojavi, pa je bilo za očekivati da će se i na crvenom tepihu ovogodišnje "Met Gale" pojaviti savršenija nego ikada, u čemu je i uspjela. Po ko zna koji put. Naomi Kembel i ovaj put je pokazala da joj nema ravne. Harizma, stajling, energija, ljepota...sve je njeno.

Naomi je na čuvenim stepenicama njujorškog "Metropoliten" muzeja pozirala nekoliko minuta prije nego što je ušla na prestižni događaj. 

Jedna od najdugovječnijih manekenskih zvijezda je ponijela "Pier Paolo Picciolijevu" kreaciju za "Valentino", u boji koja je odlično pristajala njenom tenu, ogrtač ukrašen perjem i sandale, a sve je upotpunila skupocjenim "Bvlgari" nakitom i čipkanim čarapama.

Brushalter nije imala, pa je dekolte do pupka posebno isticao njene prirodne grudi, a šminka je bila usklađena - u nježno roze tonovima.

  • Foto: AFP


Malo ko je uspio sakriti divljenje prema ovoj ženi kojoj - u čemu god da se pojavi - nema ravne, pa čak i na izmaku pete decenije života. I možda jeste davno sišla s modnih pista, ali itekako umije i dalje da ih osvaja. 

  • Foto: AFP


NA VRH

Komentari