ZVIJEZDE U braku bili pet godina

Bred Pit se napokon oglasio povodom tračeva da se pomirio s Dženifer Aniston

Posljednjih mjeseci fanovi nekadašnjeg para s nostalgijom se prisjećaju njihove veze i braka, a i brojni mediji objavljivali su priče vezane za nekadašnje supružnike

Avaz.ba
07.05.2019 21:52

Nakon što se Bred Pit (Brad Pitt) pojavio na 50. rođendanu Dženifer Aniston (Jennifer), tračevi da se bivši bračni par pomirio ne prestaju. 

Posljednjih mjeseci fanovi nekadašnjeg para s nostalgijom se prisjećaju njihove veze i braka, a i brojni mediji objavljivali su priče vezane za nekadašnje supružnike.

Bred Pit u Los Anđelesu je nedavno naletio na grupu novinara i paparaca koji su ga pitali za pomirenje s Aniston, a on je uzdahnuo: "O moj bože!".

 Glumac je zatim ušao u svoj automobil i novinarima poručio da im želi ugodan dan, a oni su protumačili da od pomirenja s Aniston ipak nema ništa.

Bred Pit i Dženifer Aniston vezu su počeli 1998. godine, a vjenčali su se 2000. godine. U braku su bili pet godina, a onda su uslijedili razvod i šuškanja da je Bred suprugu ostavio zbog Anđeline Đoli (Angelina Jolie) s kojom je nešto kasnije započeo vezu.

Komentari

NA VRH