RIJALITI

Žestok sukob Milijane i Požgaja: Ono što joj je izgovorio, ostavilo je sve u šoku

Aleksandar Požgaj i Milijana Bogdanović. Screenshot

Avaz.ba

8.5.2019

Milijana Bogdanović, ljepotica iz Pilatovića, od momenta kada je kročila u rijaliti ne prestaje intrigirati javnost svojim ponašnjem, a najviše odnosom koji ima s Milojkom Božićem, s kojim je vjerena, ali i prema Aleksandru Požgaju, koji je očigledno osvojio njeno srce.

Međutim, poslije vrelih scena, poljubaca i maženja koje su imali proteklih dana, Milijana i Požgaj sada se sve više svađaju pa je tako sinoć došlo do žestokog sukoba.

Požgaj je Milijani sasuo u lice sve što misli, a njoj nije bilo nimalo prijatno zbog toga.

- Ti si pod magijom! Ne znam da li Vesne Rivas ili nekog drugog! Imaš lijepo lice, kosu, kožu, noge, ali da si glupa, glupa si - urlao je nekadašnji direktor.

Milijana ga je gledala potpuno šokirana, a kasnije je on u spavaćoj sobi prišao Milijani i počeo je prskati svetom vodicom i moliti se za nju, zbog čega su ga svi šokirano gledali - piše Hapyrv.rs.

Podsjetimo, Milijana i Milojko ušli su i rijaliti kao vjerenici čije je vjenčanje zakazano za septembar ove godine. Međutim, od samog ulaska u šou "Parovi" Milijani se svidio Aleksandar Požgaj, s kojim se nekoliko puta i poljubila. On je inače oženjen, a u nekoliko navrata tokom rijalitija spominjao je i da ga napolju, osim žene, čekaju i ljubavnice.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.