JET SET

Kim Kardašijan i Paris Hilton zagolicale maštu pred novi spot zvijezda Exita

Paris Hilton i Kim Kardašijan

Avaz.ba

8.5.2019

Godinama kruže glasine o narušenom prijateljstvu nekada nerazdvojnih drugarica Kim Kardašijan (Kardashian) i Paris Hilton, ali su dvije najpoznatije rijaliti zvijezde na planeti zlim jezicima konačno dokazale da su i dalje tu jedna za drugu.

Kim i Paris su objelodanile izazovne fotografije na Instagramu i Twitteru i napisale da zajedno rade na "tajnom projektu", za koji se ispostavilo da je snimanje spota za novi hit koji potpisuje vodeći svjetski DJ duo i zvijezde ovogodišnjeg Exita, Dimitri Vegas & Like Mike.

Kim i njena drugarica snimile su se u nikada ljepšem izdanju i zagolicale maštu fanovima, najavljujući iznenađenje. Paris je čak u opisu svoje objave napisala da ne može prestati gledati u pozadinu svoje najbolje drugarice. Pratiocima je zato bilo jasno da se dvije dame pripremaju za videospot za pjesmu izazovnog naziva "Best Friend’s Ass", budući da je Paris ranije najavila ovu saradnju sa zvanično najbolje rangiranim svjetskim DJ tandemom Dimitri Vegas & Like Mike, objavivši otvoreni poziv za kasting za mlade ljude sa sjajnim karakterom. 

Twitter pratioci su odmah krenuli komentirati da ne mogu dočekati i pjesmu i spot, a poznate biznismenke čak su i fotografirane na setu u istim srebrenim haljinama koje im ističu atribute, dok nama ostaje da se nadamo da ćemo ovu zaraznu numeru moći čuti ove godine na Petrovaradinskoj tvrđavi u sklopu spektakla koji braća Dimitri Vegas & Like Mike pripremaju za Exit festival.

Dodatni snimci i fotografije sa seta otkrili su da spot obiluje opasnim zmijama, a kamere su uhvatile i zvijezdu emisije "RuPaul’s Drag Race"Derika Barija (Derrick Barri), koji je snimljen u kopiji legendarnog izgleda koji je Britni Spirs (Britney Spears) nosila za pjesmu "I’m a Slave 4 U", te je jasno da se radi o videospotu koji će podići i temperaturu i nekoliko obrva.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.