ESTRADA Pjevačica o raspadu porodice Živojinović

Lepa Brena: Mi smo kupili veliku kuću da bismo svi živjeli zajedno, a Stefan odjednom želi svoj lični život

Sin popularne pjevačice izjavio u medijima da jedva čeka da se osamostali

Kurir.rs
08.05.2019 20:04

Lepa Brena: Progovorila o svojoj porodici

Foto: Instagram

Lepa Brena progovorila o odrastanju svojih sinova, i želji da svako od njih osnuje svoj život i ode iz velike porodične kuće, koju su ona i suprug Boba sa ljubavlju kupili za svoju djecu.

- Volim putovati, družiti se sa svojom publikom, a više nisam toliko vezana za ovaj prostor, ali volim prirodu, i da je negdje pored vode - kazala je Brena. 

Stefan je izjavio u medijima da jedva čeka da se osamostali.

- Mi smo i kupili jednu veliku kuću da bismo bili sa djecom, ali sada je to jedna priča gdje je svaki roditelj sretan što se njegovo dijete osamostalilo, i što želi nekakav svoj lični život što je sasvim normalno, jer nije normalno živjeti sa roditeljima poslije dvadeset i druge-treće godine. Ali ja sam se kao majka jedan dan isto tako dobro isplakala. Plakala sam i kada je Filip otišao na fakultet, kada je otišao iz kuće, isto i Stefan, prosto je ova kuća prazna ukoliko nema djece u njoj - tužno je ispričala pjevačica koja se nije lako pomirila sa time da će svi njeni sinovi otići svojim putem i graditi svoje porodice, kao što se to već i dešava.

Brena je presretna što su joj snaha Aleksandra Prijović i Filip Živojinović podarili unuka.

- To je nešto što je nevjerovatno i jedna vrsta ljubavi koja nam je falila sada u ovim godinama. Svaki put kada ga vidite sve ste više i više zaljubljeni u njega - rekla je pjevačica.

Komentari

NA VRH