SAVJETI

Fudbaleri tjeraju Duška da se razvede: Dosta te je pravila majmunom

Pošto ga kolege doživljavaju kao vrijednog, uspješnog i dobrog čovjeka, iskreno su dali svoj sud o Duškovim bračnim problemima, koji su nastali zbog njene navodne afere sa Ognjenom Vranješom, o kojoj su pisali svi mediji

Jelena Karleuša i Duško Tošić. Instagram

Kurir.rs

8.5.2019

Igrači fudbalske reprezentacije Srbije navodno su posavjetovali svog saigrača, Duška Tošića, da se što prije razvede od Jelene Karleuše jer ga, kako kažu, pravi majmunom.

Pošto ga kolege doživljavaju kao vrijednog, uspješnog i dobrog čovjeka, iskreno su dali svoj sud o Duškovim bračnim problemima, koji su nastali zbog njene navodne afere sa Ognjenom Vranješom, o kojoj su pisali svi mediji.

- Svi znaju koliko su se Jelena i Duško voljeli, a možda se vole i dan-danas. Međutim, ta prevara je ostavila neizbrisivi trag, zbog čega Duško ispašta. Kolege su ga posavjetovale da ostavi pjevačicu. Neki mu govore da je izigran, dok mu drugi pričaju da u javnosti ispada paćenik i ponižavan i da jedan normalan muškarac ne smije dozvoliti da mu žena nabija rogove i da ga pravi majmunom - rekao je navodno dobro obavješteni izvor za "Kurir".

- Duško je svjestan svega toga, te je preduzeo prvi korak, kada je dva dana nakon smrti Jelenine majke, Divne Karleuše, preko advokata poslao zahtjev za prekid braka, koji je odložen zbog tragičnog događaja u porodici - tvrdi njihov izvor.

Kako, također, prenose, fudbaleri su voljeli Jelenu, do trenutka kada nije isplivala spomenuta prepiska u javnost.

- Sportisti su dolazili na njene nastupe u Beograd i doživljavali je kao laficu. Prvo nisu mogli vjerovati da je u stanju uraditi tako nešto Dušku, a najviše su se razočarali kada su čuli da je Jelena rekla da Tošića gleda kao brata i člana porodice. Jedan od njih je to nedavno komentarao u društvu, te su se dogovorili da osvijeste saigrača - kazao je sagovornik.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.