PJEVAČICA

Aleksandra Prijović otkrila pravi razlog zbog kojeg ne želi pomoć pri odgajanju sina

Blic.rs

9.5.2019

Mlada pjevačica Aleksandra Prijović uživa u roditeljstvu sa suprugom Filipom Živojinovićem, a kako je njihov nasljednik više nego dobra beba, kaže da bi voljela da imaju još djece. 

Maleni Aleksandar, koji je u dom Živojinovića stigao prije dva mjeseca, unio je posebnu radost u živote pjevačice Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića. Muzička zvijezda otkriva da planiraju proširenje porodice.

- Svakako nećemo stati na jednom djetetu. Ja sam jedinica i uvijek sam pričala kad jednog dana budem odrasla, da bih voljela da imam više djece, jer znam kako je kad nemaš brata ili sestru - kaže pjevačica i dodaje da bi voljela da drugo dete bude kćerka:

- Voljela bih djevojčicu, ali znaš kako kažu - samo da je živo i zdravo. Kada sam zatrudnila, bilo mi je svejedno i Aleksandar je tako dobar i sladak kao šećer. Tako da se nadam da će sljedeća biti kćerkica, voljela bih da imam i sina i kćerku, prenosi Blic.rs.

Aleksandra se porodila prije samo dva mjeseca, a na vitkoj figuri već joj zavide mnoge žene. Ona ističe da je uspjela da smrša nakon trudnoće pomoću posebnog režima ishrane.

- Iskreno, pazila sam na ishranu od kada sam se porodila. U toku trudnoće nisam pazila uopšte, ugojila sam se dosta, ali nisam se time opterećivala i nije mi to bilo bitno. Najvažnije mi je bilo samo da beba bude dobro i da sve to protekne super. Također sam vodila računa da budem raspoložena, jer kažu da se sve te stvari prenose na dijete. Kada sam se porodila, znala sam da ću morati da se vratim na posao i jednostavno nisam htjela da dozvolim da imam puno kilograma viška. I dalje naravno imam viška, ali sam se trudila i bila na posebnom režimu ishrane, što je dobro i za dojenje, a i da ja malo smršam - objašnjava kroz osmijeh atraktivna pjevačica.

Prije nekoliko dana Aleksandra je prvi put ostavila bebu na duži period, bakama, jer je sa suprugom bila gost na jednoj svadbi. Međutim, priznaje da nije mogla potpuno da se opusti i da je non-stop bila na telefonu.

- Naravno da sam non-stop provjeravala - kroz osmijeh priča pjevačica i nastavlja:

- Sve vrijeme sam pisala poruke i pitala kako je, da l’ je jeo, spava li, je l‘ presvučen... To je normalno, jer sve vrijeme razmišljam o njemu i gdje god da odem, jedva čekam da se vratim kući.

Ona takođe ne krije da joj mnogo znači sva pomoć koju dobijaju, ali da se prvenstveno trude da što više obaveza obavljaju sami.

- Pored Filipa, najviše pomoći, ali naravno i povjerenja imam u naše majke. To je bila moja želja od početka da nam one pomognu. Mada mi nismo željeli neku veliku pomoć zato što znamo da će sve ovo brzo proći, on će odrasti i bit će nam krivo što nismo provodili vreme sa njim i zato se borim da svaki trenutak provodim sa njim. Kad moram da idem na neki događaj, to ispoštujem, ali se brzo vratim kući kod njega - nasmijano kaže pjevačica.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.