JET SET

Pravi razlog razvoda: Darko orgijao s prostitutkama, a Ana ga ganjala po hotelu

Ana Sević i Darko Lazić. Screenshot

Kurir.rs

9.5.2019

Pjevač Darko Lazić je svojevremeno pjevao na jednoj žurki čiji su domaćini riješili da ga počaste djevojkom iz "arsenala" makroa Mihajla Maksimovića, a njegova tadašnja supruga je to saznala i napravila haos.

Darko Lazić i Ana Sević rastali su se prije više od godinu, a kako Kurir ekskluzivno saznaje, ona se odlučila za razvod kada je saznala da njen tadašnji suprug orgija s prostitutkama.

Pjevač je, naime, svojevremeno bio korisnik usluga takozvanih elitnih prostitutki, zbog čega je u jednom poznatom beogradskom hotelu nastala prava filmska akcija nakon što ga je Ana potražila na mjestu "zločina" Darko je tada pjevao na jednoj megalomanskoj žurki, gdje se zbog orgijanja s prostitutkama okupila sva beogradska krema.

Kada je doveo atmosferu do usijanja, počastili su ga jednom djevojkom, s kojom je Lazić otišao u sobu, saznaje Kurir od izvora koji je inače bio dugogodišnji klijent prostitutki nedavno uhapšenog makroa Mihajla Maksimovića. 

- Darko je pjevao od 19 do 23 sata, cirkao je alkohol sve vrijeme i bilo je ludo. Svi su se zezali, jeli, pili, tu su bile i prostitutke koje su cijelu večer zabavljale goste. U prizemlju je bilo veselje s muzikom, a na spratovima su bile sobe za klijente. Dare nas je zabavljao, a kad je završio posao, dali su mu jednu zgodnu crnku da ga počaste, jer je super pjevao. Poslije 23 sata njih dvoje su otišli u sobu. On je bio skoro obeznanjen od alkohola, ali i od nekih psihoaktivnih supstanci - priča izvor i dodaje da tu večer pamti kao da je jučer bilo zbog onoga što je uslijedilo kada je na žurku neočekivano upala Lazićeva tadašnja žena Ana Sević i napravila skandal.

Svi su se pitali zašto Darko ne izlazi iz sobe.

- Sve je bilo super, ali smo se već svi pitali što Darko ne silazi iz sobe poslije pet sati. U jednom momentu upala je Sević u hotel i počela da drami na sav glas gdje je Darko. Bilo je jasno da joj je neko javio gdje joj je muž i šta radi. Ana ga je počela tražiti po hotelu i praviti skandal, da viče kako zna da je tu, ali ga nije uspjela pronaći - kaže  izvor i dodaje da je pjevačica bila toliko ljuta da je čak trčala po spratovima.

Pjevača su pijanog iznijeli iz sobe.

- Ona je nekako napustila hotel nakon uvjeravanja s osobljem, a Darka smo potpuno pijanog jedva iznijeli iz sobe tek u četiri ujutru, kada je otključao vrata i strpali ga pravo u automobil da ga vozimo kući - sjeća se sagovornik, dok Ana i Darko nisu bili dostupni za komentare.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.