RIJALITI LJUBAV

Milijana priznala Požgaju nešto što će sve šokirati, kao i Milojka

Avaz.ba

10.5.2019

Milijana Bogdanović, poznata rijaliti učesnica, iz dana u dan šokira javnost mijenjanjem mišljenja kako prema Milojku Božiću, s kojim je u rijaliti ušla kao vjerenica, tako i prema Aleksandru Požgaju, koji je očigledno osvojio njene simpatije.

Sinoć su Milijana i Požgaj sjedili napolju sami, kada su počeli i da se raspravljaju, a mlada djevojka iz Pilatovića je Požgaju skrenula pažnju na neke stvari koje joj non-stop radi.

- Nemoj više da mi zadižeš haljinicu! To možeš po onim svojim selima, mene ostavi na miru, seljačino - rekla je ljutito Milijana.

Požgaj je sjedio i gledao u pod, a onda im se pridružio još jedan učesnik koji je rekao da Milijana voli oženjenog Požgaja.

- Pa šta? To nije razlog da me za**bava! - rekla je Milijana, koja se nijednog trenutka nije trudila da porekne to što je Džonatan izgovorio.

Podsjetimo, prije samo dva dana Požgaj je Milijanu mazao  uljem, na šta se ona zgražavala, a poslije svega toga sinoć je ipak priznala da voli Aleksandra.

Milojku se sve ovo nimalo neće svidjeti jer od trenutka kada su kročili u rijaliti, njemu je zbog Milijane u nekoliko navrata i pozlilo.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.