PROBLEMI

Lepa Brena otkrila da je na mukama nakon ozbiljne povrede

Lepa Brena. Arhiv

Blic.rs

10.5.2019

Lepa Brena je 1992. godine povrijedila nogu prilikom udarca, a kako ističe, u posljednjih godinu vratile su joj se stare tegobe, prenosi Blic.

Naime, sin Lepe Brene Stefan Živojinović ispričao je kako je došlo do ove njene povrede i istakao da je trajno rješenje ponovna operacija.

- Kad sam bio beba, u dupku sam krenuo niz stepenice s prvog sprata, a Brena je istrčala iz kupatila i skočila da me pridrži da se ne skotrljam. Tada joj se koljeno od udarca potpuno otvorilo. Bilo je jezivo. Ona je mene spasila i sebe unakazila za cijeli život. Trajno rješenje jeste ponovna operacija - istakao je on za "Svet".

Brena je potvrdila da ima ovaj problem, ali i da joj terapija ljekara za sada pomaže da odgodi operaciju još neko vrijeme.

- Problem s lijevim koljenom pojavio se ponovo u posljednjih godinu. Primila sam pet injekcija direktno u koljeno i u narednih mjesec treba da napravimo opet magnentnu rezonancu kako bismo vidjeli da li se obnovila hrskavica. Sada sam sretna jer trenutno nemam bolova - rekla je pjevačica za "Svet" i dodala:

- O ovome govorim javno jer se tu nema šta sakriti i ja volim podijeliti s ljudima svoje iskustvo. Svi smo ljudi od krvi i mesa.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.