JET SET Pjevač našao način da zaobiđe zakon

Nije se opametio poslije stravične nesreće: Darko Lazić i dalje divlja, a preko veze je dobio novu vozačku dozvolu

Alo.rs
10.05.2019 14:22

Pjevač Darko Lazić za dlaku je izbjegao smrt kada je prije skoro sedam mjeseci doživio stravičnu saobraćajnu nesreću, ali čini se da ga to nimalo nije opametilo.

Iako je pjevač, po izlasku iz bolnice u kojoj je proveo više od dva mjeseca, obećao da će okrenuti drugi list i da više neće konzumirati alkohol i nedozvoljene supstance i voziti automobil, ništa od toga nije ispunio.

Osim toga, kako Alo ekskluzivno otkriva, Lazić je našao način da zaobiđe zakon i preko veze dobije novu vozačku dozvolu, koja mu je, mnogo prije udesa zbog bahate vožnje, oduzeta.

- Darko ponovo glumi šerifa i mafija po selu. Ništa se nije promijenilo, a svi iz sela su mislili da će ga nova šansa za život koju je dobio opametiti i da će ga dijete koje očekuje promijeniti. Međutim, ništa od toga se nije desilo - kaže na početku razgovora za Alo izvor blizak Laziću i objašnjava da je pjevač pronašao način da ponovo dobije vozačku dozvolu.

Darko se svima hvali kako je sve sredio preko svoje veze u policiji i kako će uskoro dobiti novu dozvolu.

- Preko veze je sredio da ponovo polaže vozački ispit, iako će to biti samo formalnost i neće ni izlaziti na polaganje. Tako će dobiti novu vozačku dozvolu, iako zbog svih saobraćajnih prekršaja i nesreće koju je izazvao ne bi smio voziti narednih pet godina. Darko se svima hvali kako je sve sredio preko svoje veze u policiji i kako će uskoro dobiti novu dozvolu. Do tada vozi kao da se ništa nije desilo - i dalje ne vezuje pojas i divlja po selu, ponaša se kao i prije saobraćajne nesreće - kazao je sagovornik.

Cijelo selo strahuje

- Mi smo mislili da će se on smiriti nakon svega i da ćemo svi moći odahnuti. Dok je bio u komi, a i kasnije u bolnici, molili smo se za njegov život i što brže ozdravljenje. Očekivali smo da će ga ta situacija promijeniti - priča zabrinuti komšija, koji nam je objasnio da je Darko oduvijek bio bahati vozač.

 On je zavisnik od adrenalina i to je jače od njega

- Svi znaju da je kao mlad volio voziti motocikl na jednom točku i da tako juri kroz selo, a da tom prilikom nerijetko strada živina iz komšijskih dvorišta koja izađe na ulicu. Hiljadu puta se desilo da pregazi  kokošku, psa ili mačku… On je zavisnik od adrenalina i to je jače od njega. Ako ga ni saobraćajna nesreća, u kojoj je ostao bez slezene, bubrega i bezmalo života, nije promijenila, onda ništa neće - kaže Darkov komšija iz Brestača.

I pjevačeva vjerenica Marina Gagić, koja samo što se nije porodila, također, kako kažu mještani, po uzoru na svog dragog, vozi bez pojasa.

- Marinu također često viđamo kako jurca ulicama Brestača i Pećinaca, a papučicu za kočnicu ne koristi. Nikada nije vezana, a i ona se ponaša  bahato - kažu mještani. 

Darko je nedavno u jednoj TV emisiji potvrdio da Marina vozi bez pojasa, ali, kako je istakao, to čini samo na kratkim relacijama, kada, recimo, ide do prodavnice.

Pjevač se opet opija

Pjevač na društvenim mrežama sve češće kači fotografije iz noćnog provoda u klubovima i kafanama… Naravno, na stolu ili u pjevačevoj ruci uvijek su čašica alkohola, flaša žestokog pića, tompus ili cigarete… Ispod ovih fotografija nerijetko možemo pročitati komentare nezadovoljnih fanova. 

Komentari

NA VRH