RIJALITI

Milijanina majka raskrinkala Milojka: Mojoj kćerki neka je Bog na pomoći, bojim se šta će biti, sve je prevario

Blic.rs

10.5.2019

Milijana Bogdanović ušla je u rijaliti "Parovi" na nagovor svog vjerenika Milojka Božića, tvrdi njena majka Slađana, koja je za Blic otkrila i da je porodica Bogdanović saznala mnogo toga o Milojku te tvrdi da je u pitanju velika prevara kojom se Božović poslužio.

- Mi smo se svi pitali odkud to toliko odjednom Milijana i Milojko i taj ulazak u "Parove", a onda smo počeli i da se raspitujemo o njemu. Saznali smo da je ovo sve njegovo maslo iako on u programu govori Milijani: "Evo ti sad rijaliti, uveo sam te ovamo, to si željela" - očajna je majka Slađana.

Milijanina majka je zahvalila Požgaju

- Samo ne znam što ga ne otkači. Hvala Požgaju što joj je otvorio oči, da vidi da može da joj se dopadne i neko mlađi i da ne mora biti s tim matorima. Uredu mi je 10-15 godina stariji, ali ne mora 50 - priča Slađana, koja navija da njena kćerka sazna sve po izasku iz rijalitija i da ne ostane s Milojkom.

On non-stop o njoj priča loše

- Ja se samo nadam da će ona shvatiti neke stvari i sve šta je o njoj pričao Milojko kad god ona nije tu. Kako može neko reći za osobu koju će da ženi da se je*avala za pare. To nije normalno. On non-stop o njoj priča loše - kaže Slađana.

Milijana je uvijek nasmijana i vedra

- Ne znam ni šta se njoj desilo, glumi tamo neku glupaču, a pametno je dijete, uvijek nasmijana vedra i razdragana.

Slađana je svjesna da njena kćerka nije cvjećka, ali tvrdi da je Milojko mnogo loše te da joj ništa nije osigurao.

- Znam ja da moja Milijana nije cvjećka, ali mogu vam reći šta joj je Milojko za tih pet mjeseci koliko su zajedno kupio, jedne patike, jednu haljinu i taj vjerenički prsten. Eto, toliko koristi ona od njega ima, a saznali smo šta on želi izvući od Milijane i zašto je organizirao ulazak u "Parove" - ljuto kaže Slađana.

To je njegov plan od samog početka

- On hoće da uzme sve pare i da uloži u svoju kuću. Namazan je on i perfidan. To je njegov plan od samog početka. Pa bila je moja svekrva sa njima u kući kada je rekao da će ući u rijaliti u rijaliti, a ona ga je odgovarala zbog zdravstvenih problema... Ma sve vam je jasno kad  ga  njegovi rođeni ne žele posjetiti i da mu se jave. Njegova kćerka je bila u mojoj kući kada ga je došla posjetiti u bolnici i to na pola sata i samo jednom. To je bilo kada je operirao srce. Pa, sestrić kom je ostavio 8.000 eura je također digao ruke od njega. Ne želi više čuti za njega, a zbog nekih imena koje je iznosio u rijalitiju, rekao je i da će ga tužiti.

Slađana je, kaže, mnogo nervozna zbog svega i jedva čeka da se rijaliti završi.

- Meni je samo mog djeteta žao, a nemam snage se javiti u program i da joj kažem šta sve znamo o Milojku, a vjerovatno bi me i prekinuli. 

U jednom momentu Slađana se rasplakala

- I ono što je pričala da nas kao ne voli, to ništa nije istina, znam ja - kaže Slađana, koja se i rasplakala u jednom trenutku kada je govorila o svojim kćerkama.

- Ona svoju sestru voli kao oči svoje. Pa jasno vam je koliko se vole kada jučer ova mlađa nije htjela slaviti 18. rođendan bez svoje Milijane. Mene duša boli što se tako predstavlja i što su se svi uhvatili moje kćerke, a o Milojku niko ništa ne kopa, a on je jedan prevarant koji je sve osmislio - otpužuje Slađana Milojka.

Milojko je lagao da Slađana nije dala krv za njega.

- Klela sam ga jer laže. Lagao je da sam krv za njega dala kako bih dobila 100 eura. A ja sam dobrovoljni davalac krvi jer imam rijetku krvnu grupu i hoću da pomognem svima. Eto, još sam za njega i krv dala, a on tako laže. Pa ona priča da je Milijaninom ocu dao 5.000 eura, a da mu je on dao dijete, eto koliko je on spreman da ide s lažima.

Milijanin otac se i dalje ne miješa ni u šta, kaže Slađana, ali se pribojava šta će biti kada izađu iz rijalitija. 

- Moj suprug ne gleda ništa, ne prati "Parove", ne želi da se upliće u sve to, ali pravo da vam kažem, poslije svega ovoga što smo čuli o Milojku, bojim se šta će biti kada izađu napolje.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.