JET SET

Postoji razlog zašto je Megan ime sina objavila baš na crno-bijeloj fotografiji

Društvene mreže

Avaz.ba

12.5.2019

Megan Markl (Meghan Markle) i princ Hari (Harry) u srijedu su objavili ime svog prvorođenog sina. Maleni  Arči Harison (Archie Harrison) ove sedmice bio je najinteresantnija osoba na svijetu, a o njegovom rođenju pisali su svi svjetski mediji. Megan i Hari njegovo su ime objavili na Instagramu u opisu crno-bijele fotografije na kojoj njih troje poziraju s kraljicom, princem  Filipom (Philip) i Meganinom majkom Dorijom Regland (Doria Ragland).

Britanski "Daily Mirror" piše da postoji razlog zašto je Megan odabrala baš crno-bijelu fotografiju za objavu imena sinčića. Kako tvrde njihovi izvori, Megan je željela da se fotografija razlikuje od ostalih na "news feedu" njihovih pratilaca. Budući da gotovo svi na Instagramu koriste filtere s jakim kontrastima boja, vojvotkinja je željela da se njihova fotografija izdvoji iz mase. 


Navodno je istu stvar napravila s fotografijom kojom su čestitali Božić, a i jedna vjenčana fotografija kraljevskog para također je bila crno-bijela kako bi je lako uočili na "news feedu".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.