EKSKLUZIV

Otac Džanana Muse prokomentirao ljubavnu vezu sina sa Sarom Hamzić: Imamo povjerenja u njegov izbor

Tarik Filipović NBA košarkašu i ljepotici poželio sreću komentarom ispod fotografije

Piše: A.HODŽIĆ

14.5.2019

Sara je iz Gračanice, a studira u Sarajevu - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1

Jedan od najuspješnijih bh. košarkaša i reprezentativac Džanan Musa (20) iznenadio je pratioce na Instagramu objavivši fotografiju u zagrljaju sa studenticom Sarom Hamzić.  

Širok osmijeh i srce pored fotografije otkrio je Musinim fanovima da su oni u sretnoj ljubavnoj vezi. Njegovi pratioci oduševljeni su ovom viješću te su mu u komentarima čestitali na novostima, među njima i Tarik Filipović, koji je paru poželio sreću stavivši srce u komentar.

Sara je iz Gračanice, već nekoliko godina studira u Sarajevu, a poznata je i u modnim krugovima. Često se nalazi na listama najljepših žena u Bosni i Hercegovini te ne čudi da je pala za oko i našem košarkašku.

Odmor u Bosni

Nakon objavljene fotografije i Džanan i Sara su se potpuno povukli i nisu davali izjave o njihovoj ljubavnoj vezi.

Ipak, otac košarkaša Rusmir Musa govorio je za „Dnevni avaz“.

- To je apsolutno i isključivo Džananova stvar i te djevojke. Zaista, ako ćete me razumjeti, ne bih davao komentare u vezi s tim. Mi apsolutno imamo povjerenje u Džanana i njegov izbor, to je previše intimna stvar da ulazim u to – rekao nam je Rusmir Musa.

Džanan igra za NBA ekipu Bruklin netse u Njujorku, a trenutno je na odmoru u domovini, gdje očigledno uživa u ljubavi sa Sarom.

Jučer su tako na svojim storijima objavili video iz vožnje kako se provode uz muziku i zajedničke skečeve.

Rijeka Una 

Hamzić je još prošlog ljeta objavljivala set prelijepih fotografija s rijeke Une te neki špekuliraju to da je ova ljubavna priča počela u Krajini, a poznato je da je Džanan iz Bihaća.

 Poređenje s Irinom Šajk 

Sara je pažnju javnosti na društvenim mrežama skrenula i prije objave ljubavne veze s košarkašem. Mnoge stranice su je proglasile jednom od najljepših žena kod nas te istakle njenu nevjerovatnu sličnost sa svjetskom manekenkom Irinom Šajk (Irina Shayk).

 Posjete Sarajevu

Musa je u svojim medijskim istupima, još dok nije napunio 18 godina, često navodio da u Sarajevo dolazi da posjeti djevojku, što daje naslutiti da je ovaj par dugo krio vezu.

Rusmir Musa: To je njihova intimna stvar

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.