ZVEZDE GRANDA

Hamza Sokolović: Džejla Ramović razbija, moj je favorit

Zadovoljan sam, jedino što, eto, nisam mogao dati maksimum u posljednjem krugu zbog zdravstvenih razloga

Sokolović: Nema sujete među kandidatima. Promo

Piše: N. Aj.

14.5.2019

Hamza Sokolović, mladić iz Konjica, u posljednjoj emisiji "Zvezda Granda" ispao je iz takmičenja. Nažalost, nije zadovoljio kriterije žirija, ali je pokazao veliku želju i hrabrost jer je na scenu izašao prehlađen i otpjevao najbolje što je mogao.

- Zaista sam zadovoljan svojim plasmanom. Doći do četvrtog kruga "Zvezda Granda"... To je velika stvar. Zadovoljan sam, jedino što, eto, nisam mogao dati maksimum u posljednjem krugu zbog zdravstvenih razloga. To ostaje žal jedino - govori nam Sokolović.

Ovo nije prvi put da okuša sreću u ovom muzičkom takmičenju, a u ovoj sezoni mentori su mu bili Snežana Đurišić i Saša Popović.

- Pjevam četiri ili pet godina već. A od "Granda" je sve i počelo. Tako da sam se odlučio vratiti nakon dvije godine opet u takmičenje - kaže Sokolović.

Dodaje da se prosječnom gledaocu pokaže samo oko 20 posto svega što se dešava u studiju.

- Imamo dosta priprema. Naprimjer, u 12 sati počinjemo probu, a onda se nastavlja sve. Imali smo i mnogo fotografiranja, što sami što s kandidatom s kojim ćemo se u duelu takmičiti. Slijedi šminkanje i spremanje, naravno, djevojkama više vremena treba. Tu je i soba emocija, gdje naša pratnja sve proživljava i doživljava burno... - kazao je Sokolović.

Ističe da mu je drago što je baš s Popovićem sarađivao blisko.

- Zaista su odnosi između kandidata odlični. Mnogo novih prijateljstava nastane. Organiziraju se druženja i mimo takmičenja. Nema toliko sujete, što mi je drago - govori Sokolović.

Iako više nije dio takmičenja, otkriva nam da ima svog favorita.

- Od početka mislim da Džejla Ramović ide do kraja sigurno. Mislim da će i Bosna odlučiti. Ne znam kako će biti, ali mislim da će biti dva pobjednika i žirija i publike. Čak mislim da bi Džejla mogla uzeti obje pobjede. Djevojka razbija. Ima tu još dobrih kandidata, ali moj favorit je Džejla Ramović - zaključuje Sokolović.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.