ESTRADA

Tanji Savić u kafani htjeli gurnuti novčanice u njedra, pa njen suprug izazvao haos

Pjevačica je nedavno pjevala u jednoj lokalnoj kafani blizu Stare Pazove, ispričao je izvor

Tanja Savić sa suprugom. Kurir.rs

Kurir.rs

17.5.2019

Pjevačica Tanja Savić, koja je nekada važila za najperspektivniju "Zvezdu Granda", sada nastupa za 500 eura u najzabačenijim mjestima u Srbiji, prenosi Kurir.rs.

Tom prilikom doživljava razne neprijatnosti od pijanih gostiju koji joj žele bakšiš gurnuti u grudi, pa njen suprug Dušan, koji je odnedavno i njen menadžer, ulazi u sukob sa svima. 

- Tanja je nedavno pjevala u jednoj lokalnoj kafani blizu Stare Pazove. Gazda lokala joj je platio 500 eura, a u kafani je bilo jedva dvadesetak ljudi, uglavnom pijanih - ispričao je izvor za Kurir.rs. 

Kako je izvor otkrio, zbog praznog lokala i pijanih gostiju koji su željeli dodirnuti njegovu suprugu, potpuno je poludio Tanjin suprug Dušan.

- Gosti su naručivali pjesme i vadili novčanice koje su htjeli pod svaku cijenu gurnuti među grudi, u krilo, ruku, kao nekoj šatorskoj pjevaljki. To je Dušana potpuno izludilo i počeo je vikati. U jednom momentu je čak rekao klavijaturisti da stane sa svirkom, a Tanji da prestane pjevati. Onda je zahtijevao da dođe gazda lokala i da s njim porazgovara o tretmanu koji njegova supruga ima u toj kafani - kazao je izvor.

Kako je dodao za Kurir.rs, gazda lokala se na sve načine ograđivao od situacije i pokušao mu objasniti da je to kafana, a ne biblioteka, te da njegova supruga sama mora postaviti distancu s gostima.

- Dušan je vikao kako Tanja nije kafanska pjevaljka već zvijezda koju svi moraju poštovati. Onda mu je gazda pred svima rekao: "Pa ako je zvijezda, šta radi u mojoj kafani za 500 eura" - kazao je izvor.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.