JET SET

Potvrdio menadžer: Moguće da Britni Spirs više neće nastupati

Britni Spirs. Društvene mreže

24sata

17.5.2019

Američka pjevačica Britni Spirs (Britney Spears, 37) nedavno je izašla iz psihijatrijske ustanove u kojoj je provela mjesec dana i tamo se sama prijavila jer se teško nosila s bolesti oca Džejmija Spirsa (Jamie Spears, 66). 

Džejmi je prije nekoliko mjeseci imao rupturu debelog crijeva i proveo 28 dana u bolnici nakon operacije, no također upravo je njen otac taj koji s timom ljekara i advokata brine o pjevačici. To je tako od 2007. godine kad je američka pjevačica imala javni živčani slom i završila u bolnici.

U posljednje vrijeme šuškalo se kako će se Britni zbog novonastale porodične situacije povući u mirovinu i to uoči 20. obljetnice muzičke karijere, a glasine je potvrdio njen dugogodišnji menadžer Leri Rudolf (Larry Rudolph, 55).

- Britni se ne osjeća dobro ni psihički ni fizički te nije u stanju održavati koncerte. Prošle godine kad je planirala turneju zvala me skoro svaki dan. Bila je uzbuđena. No, nije me nazvala već mjesecima. Očito ne želi nastupati. Iz svega što sam čuo, kristalno mi je jasno kako neće nastupati na koncertima dogovorenim u Vegasu, a niti u bližoj budućnosti. Moguće i nikad više - potvrdio je Leri.  

Pjevačica je nedavno izjavila da ju je otac tjerao da se drogira, a potom ju je stavio u ustanovu za mentalno zdravlje protiv njene volje. Iako je Britni na sudu rekla sucu da ju je otac prije mjesec dana natjerao da ide u ustanovu za metalno zdravlje, njena majka Lin (Lynn, 64) negirala je navode. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.