INCIDENT

Lidija Bačić ispitana u policiji zbog napada na novinarku

Prijavit će je za remećenje javnog reda

Daruvar: Koncert Lidije Bačić. Instagram

.24sata.hr

19.5.2019

Daruvarska policija je u subotu, uz brojne fanove, došla na koncert Lidije Bačić (33). No, nisu bili tamo da bi poslušali njen čuveni hit "Vozačka dozvola", već da bi odradili obavijesni razgovor s pjevačicom. 

- Jučer je obavljen razgovor s njom u Policijskoj stanici Daruvar. Kriminalističko istraživanje je u toku. Protiv pjevačice bit će podignuta prekršajna prijava zbog remećenja javnog reda i mira - rekli su iz policije. 

Naime, pjevačica je u petak navečer oko 19:30 sati, u Varšavskoj ulici u Zagrebu fizički nasrnula na dugogodišnju novinarku (59) "Večernjeg lista". Napadnuta novinarka ispričala je da se Bačić u petak navečer prvo nepropisno parkirala na trotoaru.

Novinarka ju je išla upozoriti da tako ne smije stajati, a onda nespretno pala na njen retrovizor i krenula fotografirati registraciju pjevačice da bi ju mogla prijaviti policiji. Lidija je tada izletjela iz automobila, šutnula novinarkinog psića te fizički nasrnula na novinarku i njenu prijateljicu. 

- Kad je vidjela šta je napravila, samo je sjela u auto i pobjegla - ispričala je  napadnuta žena.

Iz PU zagrebačke još u subotu su potvrdili da su u petak navečer zaprimili dojavu o napadu i odmah izašli na teren.

- Zaprimili smo dojavu o napadu, u toku je postupanje. Za sada ne možemo reći više informacija - u petak je saopćila PU zagrebačka.

Pjevačica je u subotu navečer održala koncert u Daruvaru, no detalje incidenta nisu htjeli komentirati ni ona i njen menadžer Faruk Buljubašić. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.