JET SET Poznata srbijanska pjevačica

Karleuša napustila "Zvezde Granda", evo i zbog čega

Alo.rs
20.05.2019 08:25

Jelena Karleuša

Foto: Screenshot

Kandidatkinja Katarina Jovanović tokom sinoćnje emisije "Zvezda Granda" nije direktno prošla u peti krug takmičenja, i to samo zbog toga što je izostao glas Dragana Stojkovića Bosanca, što je izazvalo ljutnju njene mentorice Jelene Karleuše

Kakav si ti baksuz matori, ja nemam riječi! Šutjela sam cijelu emisiju i čekala samo kad ćeš da z***reš, a sad si z***ao do kraja takmičenja. Vjeruj mi da ti ovo neću oprostiti! Ima da vezeš goblene do kraja takmičenja! Pun će zid biti tih goblena! Sram te bilo! Kako je samo mator i bezobrazan... Uvijek se nađe jedan matorac koji mora sve pokvariti. Uvijek jedan z****e sve! Kao da sam kamenom gađala gore - nije se smirivala pjevačica.

A, Bosanac joj je potom uzvratio:

- Sram vas bilo što uzimate tu djecu, a ništa ih ne naučite - kazao je on.

Kako Jelena nije odustajala od prozivki na račun Bosanca, dodajući da je ljuta zbog toga što će u baražu morati da se odrekne nekog od svojih veoma talentiranih kandidata, Stojković joj je uzvratio:

- Šuti, bolje ti je idi tamo i uči pjevati s djecom!

- Mator si, idi vezi goblene umjesto što ovoj djeci kvariš sreću! Sram te bilo - urlala je Karleuša, da bi potom napustila studio.

Komentari

NA VRH