INSTAGRAM Pobjednik britanskog "X Factora"

Ovom je muškarcu Megan slala poruke one godine kad je upoznala Harija

Rekla mu je da je veliki fan njegovog rada, tvrdi izvor za britanski tabloid

Index.hr
20.05.2019 16:19

Megan Markl (Meghan Markle) razmjenjivala je poruke s pobjednikom britanskog "X Factora" Metom Kardleom (Matt Cardle) 2015. godine, samo nekoliko mjeseci prije nego što je upoznala princa Harija (Harry), prenosi britanski "The Sun".

Megan je poslala poruku godinu mlađem pjevaču nakon što ju je on zapratio na Instagramu. 

- Met je zapratio Megan početkom 2015. godine jer je na nju gledao kao na prekrasnu zvijezdu "Suitsa". Ostao je u čudu kad ga je ona odmah zapratila nazad i poslala mu poruku. Rekla mu je da je veliki fan njegovog rada - tvrdi izvor za britanski tabloid.

- Met nije mogao vjerovati da holivudska zvijezda kao što je Megan uopće zna ko je on, bio je veoma polaskan, još su malo razgovarali pa je ona predložila da se nađu. No on je onda upoznao svoju današnju djevojku te je znao da nije primjereno da se nastavi dopisivati s Megan. Izgledalo je kao da bi tu i moglo biti nečega, ali tajming je bio loš. Nije odgovorio na njenu posljednju poruku - kazao je izvor.

Britanci pišu da je Megan u London došla "u potrazi za muškarcem iz Velike Britanije, a navodno ju je u to vrijeme na spoj želio izvesti i nogometaš  Ešli Kol (Ashley Cole).

Iste godine, nekoliko mjeseci kasnije, Megan je na spoju naslijepo upoznala princa Harija.

Komentari

NA VRH