UCJENE Pjevač se i dalje oporavlja od stravične saobraćajne nesreće

Laziću zaprijetila zaručnica Marina Gagić: Darku uzima bebu i odlazi

Njegove komšije iz Brestača, gdje živi sa svojom zaručnicom koja bi svaki čas mogla se poroditi, zabrinute su zbog njegovog bahatog ponašanja

Kurir.rs
20.05.2019 21:16

Marina Gagić i Darko Lazić

Foto: Arhiv

Darka Lazića ucjenila je zaručnica Marina Gagić i zabranila mu da ikad više sjedne na motor.

Buduća majka njegovog djeteta zaprijetila je pjevaču da će ga ostaviti ukoliko se ponovo oda porocima.

Darko se i dalje oporavlja od stravične saobraćajne nesreće, ali neke stvari nikako da promjeni, kao na primjer strast prema brzoj vožnji i motorima.

Njegove komšije iz Brestača, gdje živi sa svojom zaručnicom koja bi svaki čas mogla se poroditi, zabrinute su zbog njegovog bahatog ponašanja, a kako kažu, ni Marini nije lako. Pjevač je i dalje lud za motorima, a nedavno je saopćio Marini da želi kupiti novu mašinu.

- Marina se naljutila. Prvo mu je rekla da mora voditi normalan život jer im uskoro dolazi dijete, a on joj je obećao da će biti obazriviji. Tada mu je rekla da neće više trpjeti njegove gluposti, jer će uskoro postati majka i ne želi voditi brigu o dvoje djece. Rekla mu je da joj ne pada na pamet da noću ostaje sama s bebom, a da usput mora brinuti o tome je li se on negdje slupao - kazao je izvor blizak Darku.

Marina Gagić je odlučila presjeći. 

 - Marina i dalje vuče traume od njegove nesreće, pokušava mu utuviti u glavu da je to bio veliki stres ne samo za nju i bebu već i za njegove roditelje. Na kraju je pribjegla ucjeni. Poručila mu je da, ako nastavi se ponašati bahato, voziti brzo, a posebno ukoliko kupi motor, da je s njima gotovo i da će otići s bebom. Darku nije bilo svejedno kad je to čuo jer je mislio da će ona biti uz njega i u dobru i u zlu, ali, logično, ona sada ima više ciljeve i niko joj nije preči od bebe. Zasad je obećao da će se skrasiti, a koliko će ga to držati, vidjet ćemo -  kazao je pjevačev prijatelj, koji zaključuje da je Marina vrlo nervozna, ali i odlučna u namjeri da ne popusti, za dobrobit cijele porodice.

Komentari

NA VRH