LJEPOTICE

Odrasla u siromaštvu, a danas ima milione: Bivši muž zbog njene bešćutnosti završio na liječenju

Supermodel Natalia Vodianova

Dnevnik.hr

21.5.2019

Natalia Vodianova: Moderna Pepeljuga - Avaz
Natalia Vodianova: Moderna Pepeljuga - Avaz
Natalia Vodianova: Moderna Pepeljuga - Avaz
Natalia Vodianova: Moderna Pepeljuga - Avaz
Natalia Vodianova: Moderna Pepeljuga - Avaz
+5

Supermodel Nataliju Vodianovu (37) zbog teške životne priče mediji nazivaju Pepeljugom.

Naime, Natalia je rođena u malom selu u kojem je živjela sa samohranom majkom i autističnom sestrom, a od malih nogu ljepotica je radila s majkom na tržnici, gdje je prodavala voće i povrće.

Ipak, njena ljepota ju je spasila. 

Modni agent primijetio ju je na toj istoj tržnici na kojoj je radila. Nakon toga Natalia se sa svega 17 godina odselila u Pariz, a do 20. godine imala zaradu od oko 20 miliona dolara (skoro 18 miliona eura).

U tom periodu upoznala je i svog prvog muža, bogatog biznismena Džastina Portmana (Justin) na jednoj gala večeri u Parizu 2001. i iste se godine udala za njega, i to u 8. mjesecu trudnoće.

Par je bio u braku do 2011. godine, a manekenka mu je rodila još dvoje djece. Iako su uvijek izgledali sretno i zaljubljeno, Džastin je priznao kako mu je nakon razvoda bila potrebna rehabilitacija.

- Ponašala se prema meni kao da me se srami. Kad je razvod okončan, otišao sam na rehabilitaciju. Poslije smo se čuli i rekla mi je da joj ne nedostajem i da joj ne pada na pamet da ponovo budemo porodica - otkrio je jednom prilikom povrijeđeni milioner, no Natalia je već uplovila u vezu s milijarderom Antonijem Arnaultom, s kojim je dobila još dvoje djece.

Manekenka često učestvuje u humanitarnim akcijama te pomaže mladim djevojkama koje su u sličnim situacijama kao što je nekad bila ona.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.