LJUBAVNI KRAH Želi samo priznati dijete

Pjevač se ne planira ženiti drugi put: Darko Lazić otjerao trudnu vjerenicu, vratila se kod roditelja

Avaz.ba
22.05.2019 07:57

Pjevač Darko Lazić, koji za manje od mjesec treba postati otac drugi put, ostavio je vjerenicu Marinu Gagić, koja je u devetom mjesecu trudnoće.

Kako srbijanski mediji saznaju, Marina već mjesec boravi u porodičnoj kući u Pećincima nakon što joj je Darko saopćio da se ne planira ženiti, nego samo priznati dijete.

Prema tvrdnjama upućenih, nesuglasice između njih nastale su nakon njegovog napuštanja bolnice i ponovnih izlazaka, tokom kojih je konzumirao alkohol, što je Gagić doslovce izluđivalo.

- Marina već mjesec živi kod roditelja u Pećincima. Nakon posljednje svađe uzela je stvari i vratila se kod svojih. Ona više nije mogla izdržatii da se Darko vraća kući pijan nakon noćnih izlazaka, koji mu štete zdravlju. Sto puta mu je rekla da je njihovom djetetu potreban zdrav otac, koji će brinuti o njima, a ne pijanica - objašnjava izvor i nastavlja:

- Na sve to je poludjela kada je ponovo sjeo u auto i taj dan je izbila velika svađa među njima. On joj je tokom svađe rekao da kupi stvari i ide kući pošto svakako ne planira da se ženi, ali će dijete priznati. Marina se u suzama spakirala i otišla - rekao je izvor.

Kako izvor blizak Laziću dalje navodi, on sve intenzivnije izlazi i sve manje vremena provodi sa Marinom, koja sve teže podnosi posljednje trudničke dane. 

Uprkos zahvalnosti koju je prema njoj ispoljavao zbog toga što je bila uz njega tokom najtežih dana, Darko Marini nije dao nikakvu potvrdu ljubavi. Od zajedničkog krova nad glavom nema ništa, a kako stoje stvari, ni od svadbe. 

- Darko je odlučio da se vrati starom načinu života, a Marina to osuđuje. On je s njom u neformalnom odnosu, dva dana se vole, dva dana ne pričaju, a rekao joj je da nema potrebe da se vjenčavaju. Bolje da budu, kako on kaže, u vezi dok im je lijepo i da uživaju u životu. Ona je van sebe, ali s obzirom na to da dijete stiže uskoro, pokušava da održi odnos s njim i nada se da će se opametiti kada uzme bebu u naručje - zaključio je izvor.

Darko Lazić i Ana Sević su se prije nekoliko dana i zvanično razveli. On je potpisao razvod i dogovorili su se oko brige o kćerki Loreni. 

- Tačno je, Ana i ja smo se razveli prije nekoliko dan. Rukovali smo se kao ljudi i krenuo je svako svojim putem i zvanično. U super smo odnosima i njegovat ćemo dobre odnose zbog Lorene - izjavio je Darko za srbijanske medije.

Darko Lazić je potvrdio za medije da on i njegova vjerenica ne žive zajedno, ali kaže da će u budućnosti biti pod istim krovom. 

- Tačno je da Marina živi kod roditelja, kod mojih dolazi preko dana, budemo tu zajedno. Planiram kada završimo kuću da se preselimo i da živimo zajedno - rekao je Lazić.

Komentari

NA VRH