INFLUENSERI

Osramoćenog YouTubera ponovno napali zbog onog što je objavio na Instagramu

Džejm Čarls oporavlja se od skandala i jučer se družio sa sestrama Kardašijan

E. Š. / Avaz.ba

24.5.2019

Džejm Čarls (James Charles) oporavlja se od skandala i jučer se družio sa sestrama Kardašijan (Kardashian) na promociji nove linije šminke Kajli Džener (Kylie Jenner). 

Objavio je fotografiju s popularnom Kajli, a onda su krenuli negativni komentari koje očito više niko ne može zaustaviti. 

Hejteri su ga napali da laže da je imao suicidalne misli s obzirom na to da djeluje sretno družeći se na zabavi. 

YouTuber je na Twitteru objasnio da se želi družiti s ljudima jer mu je tako lakše prebroditi teške trenutke.

View this post on Instagram

sisters 💕

A post shared by James Charles (@jamescharles) on

Rat Tati Vestbruk (Westbrook) i Džejmsa Čarsla jedan je od najčudnijih događaja u historiji interneta, a opširan članak o influenseru koji je izgubio milione pratilaca zbog jednog snimka izašao je i na portalu Forbesa. 

Oni pišu da je ovo više od svađe dvoje influensera jer su se u skandal uključile hiljade ljudi i da je, barem što se Džejmsa Čarlsa tiče, došlo do višemilionskog gubitka. Dolara, ne samo pratilaca.

Iako je drama završila i Tati Vestbruk je uklonila snimak koji je Čarlsa umalo koštao karijere, šteta koja mu je nanesena nepopravljiva je. 

Podsjetimo, Džejms je u 24 sata izgubio dva miliona pratilaca i tako srušio rekord na YouTubeu. U sljedeća 24 sata izgubio je još milion pratilca i postao prvi takav slučaj u historiji svog posla. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.