JET SET

Andreana Čekić optužila pjevačicu za aferu, a ona joj odmah uzvratila

Andreana Čekić. Arhiv

Kurir.rs

26.5.2019

Andreana Čekić progovorila je o svom bivšem suprugu i njegovoj navodnoj aferi s pjevačicom Gabrijelom Pejčev.

Kako Andreana tvrdi, Ivan Miladinović je još ranije bio s Gabrijelom, ali nije imala dokaz. 

- Ja sam stavila tačku na naš brak zbog sebe, da bih bila sretna jer sam bila nesretna. Bolja ponuda od mene nema. Ako misliš da je to Gabrijela Pejčev, onda je to njegova ponuda. To je veza koja traje duže, ne otkako smo mi odvojeni, ja sam to znala, ali nisam imala dokaz. On je stalno skrivao svoj telefon. On je neko ko mnogo hvali sebe bez ikakvog pokrića. On je veliki manipulator - rekla je ona, a Gabrijela Pejčev odgovorila je na njene optužbe.

Naime, Gabrijela kaže da je ni kriva ni dužna uvučena u cijelu priču, kao i da to više ne može trpjeti, jer je prošlo mjesec.  

- Ne mogu vjerovati čime se žena bavi. Ivan i ja se družimo dugo, prijateljstvo je prekinuto jer je bilo zabranjeno, ne samo sa mnom nego i s još jednom kolegicom koja je zgodna. Bio je teroriran, naše prijateljstvo je nastavljeno sada kada je njihova priča privedena kraju. Nikada nismo bili zajedno i žao mi je što Ivan ništa ne kaže, a ima puno toga. Da sam bila s njim, pa da mi ne bude žao. Ovako sam nepravedno uvučena u cijelu priču, slušam gluposti već mjesec. Ja sam tada bila u sretnoj vezi, bila sam zaljubljena. Šta god da kaže ona, mislim da se pere, a čula sam i da ima savjetnike koji joj govore šta treba pričati i radi - rekla je Gabrijela.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.