ZANIMLJIVO

Poznati u objektivu, pogledajte šta su radili prošle sedmice

Nikolina Kovač ima novi imidž, a glumac Esnaf Bronja koji gradi karijeru u Holivudu uživa u posjeti BiH

Piše: A.Ho. - L.S.R - N.G

27.5.2019

Pjevačica Maja Šuput, nakon što je nedavno stala na ludi kamen i izabraniku Nenadu Tatarinovu izrekla sudbonosno “da”, odlučila je da napravi pauzu od nastupa. 

- Službeno mi počinje mini godišnji, zato šaljite samo dobre vibracije – napisala je pjevačica na Instagramu.

Šuput je odmor započela u Rovinju, a onda se zaputila prema Veneciji, u kojoj sa mužem uživa u romantičnim trenucima.

- Iz Venecije s ljubavlju – napisala je Šuput pored fotografije s Trga svetog Marka.


Bosanskohercegovački glumac i maneken Esnaf Bronja, koji već nekoliko godina u Holivudu gradi karijeru modela i glumca, boravi ovih dana u našoj zemlji. 

Bronja je došao u posjetu rodbini i prijateljima u Sarajevo, a za kratak period obišao je mnoge gradove, uključujući Mostar, Visoko i Travnik.

Glumac i maneken na sebe je skrenuo pažnju kad se pojavio na gala večeri koju je organizirao tadašnji predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Barak Obama (Barack).

U dosadašnjoj karijeri bio je zaštitno lice u nekoliko reklama, a jedan od najvećih uspjeha je što već nekoliko godina prisustvuje dodjeli Oskara u Los Anđelesu.

Popularna pjevačica Nikolina Kovač odlučila se prije nekoliko dana za promjenu imidža.

Kovač je s fanovima na Instagramu podijelila fotografiju nove proljetne frizure, što je naišlo na pregršt komentara i komplimenata pratilaca.

Pjevačica je ovih dana bila zauzeta organizacijom zabave za sina Nikolaja u povodu rođendana, koji je proslavio u krugu velikog broja prijatelja.

Nikolina je prije toga boravila u Sarajevu kako bi odbranila diplomski rad na Filozofskom fakultetu.

Kovač priprema i novu pjesmu radnog naziva “Taxi”, koja će uskoro ugledati svjetlost dana.


Pjevač Saša Kovačević objavio je na svom profilu na Instagramu fotografiju na kojoj ne krije radost.   

Nedavno je učestvovao na jednoj radionici za obuku novinara te je i sa svojim fanovima podijelio pozitivna iskustva. Napisao je da je proveo divno popodne s dugogodišnjim prijateljima i budućim saradnicima.

Prošlog mjeseca je objavio spot za novu pjesmu "Prevarena", koji je snimao u Maroku, jednoj od najegzotičnijih destinacija na svijetu.

U Skoplju je, također, napunio Arenu “Boris Trajkovski”. Iza pjevača je, prema svemu sudeći, uspješan period, ali je spreman i za nove izazove, što njegov osmijeh otkriva.


Edin Zubčević, direktor Jazz Festa, spremno reagira u svakoj situaciji.

Kad ga je naš fotoreporter slikao na ulicama Sarajeva, Zubčević je iz džepa izvadio mobilni telefon i uzvratio slikanje.

U svakom slučaju, nastala je nesvakidašnja fotografija, a Zubčević, inače, u muzičkim krugovima slovi kao veoma originalna ličnost.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.