JET SET

Brak Džordža Klunija na klimavim nogama, a krize su stalne

Amal i Džordž Kluni. Arhiv

Avaz.ba

26.5.2019

Džordž Kluni (George Clooney) je jedan od majstora svog zanata i, dok je nevjerovatno uspješan u svom poslu i ima zavidnu karijeru, isto se ne može reći za njegovu ulogu roditelja u braku s Amal Kluni.

Njegovi komentari povodom rođenja kraljevske bebe posljednjih sedmica prilično su uzdrmali javnost i, dok su se fanovi nasmijali njegovim forama o lošem roditeljstvu i nemogućem kumstvu, jer, kako kaže, “jedva izdržava kao novopečeni otac”, njegova supruga nije tako vedre prirode i, prema navodim izvora, takvo nešto smatra potpuno djetinjastim i neprimjerenim.

- Džordž stalno priča o tome kako je loš otac, a to samo pogoršava situaciju u njihovom braku koji je već sada na klimavim nogama - priznao je izvor. 

 

Njihov brak je postao toliko neizdrživ da je Amal navodno nekoliko puta prijetila odlaskom.

- Džordž je rekao da će uraditi sve što može da ga ne bi napustila, da će se promijeniti, i bukvalno je molio na koljenima da ga ne napusti - dodao je izvor blizak holivudskom paru. 

Svađe u skoro petogodišnjem braku dvoje ljubavnika nisu nikakva novost. Prema tvrdnjama izvora i drugih prijatelja bliskihholivudskom paru, njih dvoje su potpuno različiti tipovi ljudi. 

- Amal je isprva gotivila to što je Džordž zabavan i što je takav laskavac. To ju je privuklo, ali nakon vjenčanja 2014. godine, očekivala je da se on smiri i više posveti porodici - objasnio je izvor. 

Džordž je ipak navodno jako uplašen jer je svjestan da mu je ovo posljednja šansa za brak, s obzirom na to da je već u 56. godini. Prema riječima izvora, obećao je Amal da će se promijeniti i spreman je uraditi sve što je u njegovoj moći da bi konačno “odrastao”.

Čak je pristao da ide na terapiju. Uradit će sve da je učini sretnom. Za njega razvod nije opcija.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.