JET SET

Živio na ivici siromaštva: Braća Bobana Rajovića otkrila iz kakve su se neimaštine uzdigli

Boban Rajović. Instagram

Kurir.rs

27.5.2019

Boban Rajović je prije uspješne karijere živio u Danskoj u Kopenhagenu, a sad su, prvi put za 20 godina Bobanove karijere, njegova rođena braća Zoran i Slobodan, koji i dalje žive u Kopenhagenu, pogovorila o popularnom Crnogorcu.

- U Danskoj je sve krenulo, od ovoga grada. To nas je možda i više spojilo, što smo probali neimaštinu, pa smo došli tu gdje imamo sve - rekao je Slobodan, Bobanov rođeni brat.

Živjeli smo na ivici siromaštva.

- Crna Gora je svakako mjesto koje je najviše utjecalo na Bobanov karakter i razvoj. To je mjesto gdje smo živjeli na ivici siromaštva i tu se kalio čelik - iskreno je kazao Bobanov stariji brat Zoran.

- Imali smo mi svađa i tuča, kao i sva braća. On se dobro snalazio, ali je uvijek želio nešto više. Otkako se počeo baviti ovim poslom, mene fascinira njegova upornost. On je bio veliki fan Majkla Džeksona ( Michael Jackson) u kvartu ovdje, pusti muziku, počne igrati na skelama i svi mu skandiraju. Djevojke su ga jurile iako nije bio poznat - s osmijehom je rekao raspoloženi Slobodan. 

U stanu, u ulazu sa brojem 16, gdje su Rajovići živjeli kada su došli da se bore za svoju budućnost, sada živi neki Danac. A njih, trojicu braće, kada god svrate u stari kraj u Kopenhagenu, obuzmu neobjašnjive emocije.

Zoran, najstariji brat, po dolasku u Dansku imao je veliki teret - morao je brinuti o mlađoj braći, a uz Bobana je bio onda kada mu je bilo najteže - na samom početku.

Ipak, uvijek ga je forsirao da radi i zaradi i učio da ništa ne dolazi preko noći. Danas je izuzetno ponosan na njega i sve što je postigao.

- Kad sam došao sa 16 godina ovdje, bio sam radostan. Nismo baš dobro živjeli u Crnoj Gori... Ovdje sam radio, to je kao brza hrana - rekao je Boban, pokazujući na objekt koji je danas renoviran.

- Onda smo Zoki i ja otišli da radimo u fabriku, do neke 21. godine, i poslije sam položio za taksi. Pojavio se jedan moj prijatelj, Goran Vukošić, i kad sam njega vidio, pomislio sam: "Pa mogu ovo i ja!" Sutradan sam rekao ženi da idem u Beograd da pravim karijeru. Glavni mi je posao, u tom trenutku, bilo taksiranje. Moj prvi nastup, to je bila trema... Radio sam za kutiju cigareta - ispričao je Boban.



Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.