PROCURILA INFORMACIJA Stravični detalji njihovog odnosa

Otkriveno kakvu je gadost Milijana stavila Požgaju u kafu da bi zauvijek bio njen

Iza njene kreposti krije se nešto strašno

Avaz.ba
28.05.2019 12:41

Aleksandar Požgaj i Milijana Bogdanović

Foto: Printscreen

Milijana Bogdanović (21), koja je postala poznata zbog svoje veze sa 53 godine starijim momkom Milojkom Božićem (74), s kojim je potom ušla u rijaliti "Parovi", u istom ga je prevarila s oženjenim Aleksandrom Požgajem.

Njih dvoje već su bili intimni, Milijana se zaljubila u bivšeg političara, a sada su otkriveni stravični detalji njihovog odnosa.

Naime, procurila je informacija kako je Milijana u kafu koju je kuhala Aleksandru sipala menstruaciju, po vjerovanju da će tako "zauvijek biti samo njen".

- Milijana ne preza ni od čega kada nešto želi za sebe, što je dokazala i s vremešnim zaručnikom Milojkom Božićem, koji ima 74 godine, ali je odlijepio za njom i zbog nje pristao biti dio šou-programa i proživljavati stvari koje mu ozbiljno narušavaju zdravlje - otkrio je izvor.

Iza ljepote Milijanine krije se nešto strašno.

- Milijana je lijepa, umiljata i naočita djevojka, ali iza lica ljepotice krije se nešto strašno. Naime, ona je u selu poznata po tome da voli posjećivati gatare, vračare i sve one koji se bave sličnim stvarima. Njene najbolje drugarice su baba-vračare. Poznaje sve do jedne i sa svakom šuruje. Mogu slobodno kazati da su je odlično podučile da i ona upotrebljava bajalice i vradžbine. Umjela je zamađijati momke po selu, nisu znali gdje se nalaze. Šta mislite kako je Milojka osvojila? Poznato je da vračare savjetuju djevojke i žene koje žele osvojiti muškarca da mu sipaju menstruaciju u kafu. Vidite da je Milijani to upalilo kod Milojka. On trči za njom kao kučence. Deda od skoro 80 godina se ponaša kao dječak - kazala je osoba bliska Milijani, upućena u nečista posla ove mlade djevojke, za srbijanske medije.

Istu taktiku je primijenila i na Požgaja.

- Istu stvar Milijana je primijenila i na Aleksandra Požgaja, ali on nije svjestan toga. I ne zna u kakvu se mračnu avanturu upustio. On ima da prokune dan kada se našalio s Milijanom. Ona je njegove šale u rijalitiju ozbiljno shvatila i odmah je sebi rekla da on mora biti njen. Ono đavolsko u njoj nema mira. Kako je pred kamerama, mora paziti da je ne snime u momentima kada obavlja rituale. Ali vidite i sami da se kod Požgaja u glavi dešava ozbiljno ludilo. On se odupire, ali džaba. Njene igrice vradžbinama mu ne daju mira - dodaje izvor.

Milijana se plaši da će njene magije popustiti.

- Ona se želi riješiti Požgajeve žene Ivane i želi da on bude samo njen. Uplela ga je u mrežu, pa sada sjedi i smješka se dok se on upliće sve više i više. Uvjerena sam da se neće završiti na ovome jer će ona pokušati sve da bi bila sigurna da je gotov. Kako ima određene dane kada to radi, i pod određenim uvjetima, ne može to tako lako izvesti, pa se plaši da će ga njene magije popustiti i da će shvatiti šta mu je uradila. Kažu da su muškarci tada spremni i da ubiju ženu koja im je to radila, mislim, stavljala menstruaciju u kafu. Bože sačuvaj i sakloni, neka im je oboma Bog u pomoći - zaključio je sagovornik rijaliti magazina.

Komentari

NA VRH