JET SET

Elen Dedženeres priznala: Očuh me pipao po grudima kada sam imala 15 godina i pokušao to više puta ponoviti

Elen Dedženeres

Avaz.ba

28.5.2019

Komičarka i voditeljica Elen Dedženeres (Ellen DeGeneres) nedavno u intervjuu s Dejvidom Letermanom (David Letterman) otkrila da ju je očuh seksualno zlostavljao kad joj je bilo samo 15 godina.

Ispričala je kako ju je hvatao za grudi tvrdeći da provjerava ima li kvržice, a kad je to rekla majci, koja je bolovala od raka, ona joj nije vjerovala, te je s očuhom ostala u vezi punih 18 godina.

Dok je bila na putu, rekao mi je da je pronašao kvržicu na njenim grudima te da mora opipati i moje kako bi ih provjerio. Tad još nisam znala ništa o ljudskom tijelu, čak ni to da nisu sve grudi iste, pa me uspio uvjeriti - rekla je Elen.  

Dodala je da je to više puta pokušavao ponoviti.

Jednom je pokušao provaliti u moju sobu, pa sam razbila prozor i pobjegla. Nisam htjela za to reći majci jer sam je htjela zaštititi, a znala sam da bi joj tako nešto uništilo sreću - kazala je Elen.  

Kad je naposlijetku rekla majci šta se događa, ona joj, tvrdi Elen, nije povjerovala, te je s njim u vezi ostala 18 godina. Na kraju je ipak shvatila i ostavila ga.

- Ljuta sam na sebe jer sam bila preslaba da se tome usprotivim. Bilo mi je samo 15 ili 16 godina. To je stvarno užasna priča, ali govorim o njoj kako više nijedna djevojka ne bi nekome dopustila da to čini. Nikad nisam trebala štititi majku, trebala sam zaštititi sebe. Kad sam joj rekla, nije mi vjerovala. Povjerovala je tek kad je mnogo puta promijenio svoju verziju priče. Onda ga je ostavila. Danas se non-stop izvinjava - ispričala je voditeljica. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.