JET SET

Pogledajte kako je izgledao prvi javni susret Nataše i Dače nakon razvoda

Pjevačica i bivši vaterpolista odavno su nastavili svako svojim životom

Telegraf.rs

30.5.2019

Nataša Bekvalac - Avaz
Danilo Ikodinović sa Anom Sević - Avaz
Danilo Ikodinović - Avaz
Danilo Ikodinović sa suprugom - Avaz
Danilo Ikodinović sa suprugom - Avaz
+1

Bivši supružnici Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović našli su se prethodne večeri na istom javnom događaju u Beogradu, prvi put poslije osam godina, koliko ima da su se razveli.

Pjevačica i bivši vaterpolista odavno su nastavili svako svojim životom, a zauvijek ih vezuje kćerka Hana, koju su dobili 2007., godinu nakon što su se vjenčali.

Razveli su se poslije pet godina braka, 2011., nakon nesreće koju je Dača doživio na motociklu.

Danilo je na otvaranje bašte poznatog restorana stigao sa suprugom, odbojkašicom Majom Ognjenović, dok je Nataša stigla u ženskoj pratnji, sva u crnom, u kratkoj haljinici.

Posljednji put njih dvoje viđeni su zajedno prije tri godine na jednom privatnom slavlju, tačnije u igraonici, a ovo je prvi put da su se pojavili na istom javnom događaju otkako su okončali brak.

Vaterpolista je stigao u nešto opuštenijoj varijanti, sa sređenom suprugom, a osmijeh s lica tokom večeri nije skidao i bio je sjajno raspoložen.

Iako na istom mjestu, bivši supružnici se nisu pozdravili i bili su na različitim stranama, a Dača se tokom večeri sjajno zabavljao i s Anom Sević i njenim dečkom Danijelom Nedeljkovićem.

Ovo je prvi javni susret Nataše i Dače poslije razvoda. Njih dvoje važili su za jedan od najljepših i najskladnijih javnih parova, a kako su sami isticali, ostali su u dobrim, prijateljskim odnosima zbog kćerke Hane.

Podsjetimo, Nataša se nakon razvoda od Dače udala još dva puta - za Ljubu Jovanovića, potom za Luku Lazukića, s kojim je krajem februara prošle godine dobila kćerku Katju. Luka je osuđen za fizički napad na nju i pjevačica od njega i dalje nije zvanično razvedena.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.