REAKCIJE

Oglasio se bivši Severinin suprug povodom sumnjive naprave ispred njegove kuće, evo šta je rekao

Severina i Milan Popović. Arhiv

Index.hr

30.5.2019

Srpski telegraf jutros je objavio da je Severina Kojić pokušala ubiti Milana Popovića, a uslijedio je odgovor pjevačice, u kojemu ona kaže da Popović čini sve kako bi je diskreditirao kao majku i javnu osobu. 

Milan Popović je kazao da je Severinu i Igora Kojića prijavio policiji nakon što je pronašao čudnu napravu nalik na svijeću koja je gorjela ispred garaže njegove kuće u Zagrebu. 

- Po povratku kući našao sam napravu nalik na svijeću koja je gorjela. Naprava je puno teža od svijeće i bila je ispunjena materijom nalik na katran. Bila je postavljena na sredini garažnih vrata, a vjetar je u međuvremenu ugasio plamen - kazao je Milan Popović i dodao da je bio u šoku nakon što je pronašao napravu.

Popović je, kako navodi, odmah obavijestio policiju i naslutio da incident ima veze s Igorom i Severinom Kojić.

- Sutradan smo imali ročište i oni su jedini znali da sam taj dan u Zagrebu. Moje sumnje su se obistinile kada sam pregledao snimke s nadzornih kamera na kojima se vidi da je napravu postavio Igor Kojić. Vidi se i registracija njegovog automobila - tvrdi Milan Popović.

Popović će pojačati mjere osiguranja u svojoj kući.

- Koja god je bila namjera, da me zastraši, ubije ili mi zaprijeti, to je čovjek koji živi s mojim sinom i utječe na njega - kazao je Milan Popović.

Popović je komentirao i izjavu bivše partnerice u kojoj ona kaže da je otac njenog djeteta naziva ubicom.

- Severinu ja nikad nisam nazvao ubicom, nisam pisao novinske naslove niti ih planiram pisati. Ona je sve izokrenula i ovo je ponovo napad na mene. Umjesto da opravda postupak svog supruga, ona me ponovo napada i kleveta - zaključio je Popović.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.