JET SET

Našla zanimljiv način da ušutka teoretičare zavjere: Britni Spirs napali zbog ovoga

Britni Spirs. Društvene mreže

24sata

30.5.2019

Američka pjevačica Britni Spirs (Britney Spears, 37) našla je zanimljiv način da ušutka teoretičare zavjere koji su uvjereni da ona ne objavljuje vlastite videozapise. Spirs je odlučila stati ukraj komentarima koji sugeriraju da joj neko drugi vodi društvene mreže. Fanovima je odlučila uputiti videozapis s porukom.

- Za one koji ne misle da objavljujem lične videozapise, poručujem da griješite - rekla je Britni. 

Iako pjevačica fanove obavještava o oporavku, njene objave izazivaju polemike. Uvjereni su kako se njene nove objave razlikuju od uobičajenih.

Britni pauzira od muzike jer je usredotočena na mentalno zdravlje, a tek je izašla iz rehabilitacione ustanove u aprilu. U posljednje vrijeme šuška se da se Britni povlači u mirovinu, a te glasine je potvrdio i njen menadžer Leri Rudolf (Larry Rudolph, 55).


- Britni se ne osjeća dobro ni psihički ni fizički i nije u stanju održavati koncerte. Prošle godine, kada je planirala turneju, zvala me svaki dan. Bila je jako uzbuđena. No, nije me nazvala već mjesecima. Očito ne želi nastupati. Iz svega što sam čuo, jasno mi je kako neće nastupati na koncertima dogovorenim u Vegasu, a niti u bližoj budućnosti. Moguće i nikad više - kaže Leri. 

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.