REAKCIJE

Nada Topčagić ljuta na Sašu Popovića: Neka grom spali "Grand", tamo više ni mrtva

Saša Popović pozvao Nadu Topčagić da gostuje u emisiji. Kurir.rs

Kurir.rs

31.5.2019

Nada Topčagić ljuta je na Sašu Popovića jer ju je nedavno pozvao da gostuje u emisiji "Grand Specijal" s Marinkom Rokvićem, s kojim je u svađi. 

Ona se zarekla da više ni mrtva neće kročiti u studio na Košutnjaku, naročito jer je Rokvić u emisiji izjavio da mu je tražila 500 eura da dođe i pjeva na proslavi rođenja njegovog unuka.

Nada smatra da je direktor "Grand produkcije" iskorištava jer je svjestan da mu ona diže gledanost u svako doba te više za džabe ne želi se pojavljivati ni na jednoj televiziji.

- Šta sad hoće inžinjer s plavim očima? Ko je Nadicu dirnuo, morat će platiti. Ne gledam "Grand", to me ne interesira. Neka ga grom spali što se mene tiče, tamo više ni mrtva. Ovo je bilo figurativno, u smislu da me više ništa ne dotiče. Neka se kolju, pričaju, poujedaju, grizu, neka rade šta hoće. Više me ništa ne dotiče. Ne bih više išla ni kad bi mi Popović rekao "evo ti cijeli svijet". Ma, nikad u životu. Ili sam prva, ili ne - ispričala je Nada.

Nada se potom osvrnula na špekulacije da postoji mogućnost da se sljedeće godine pojavi u žiriju takmičenja "Zvezde Granda".

- Saša mene poznaje, on zna da ja to neću. Samo da čujete koje on pare nudi svima. Ja da pravim nekome takve emisije, više nikad i nigdje neću, ni na jednu televiziju više neću ići dok mi se ne plati. Onaj ko me bude zvao, mora samo uz dogovor platiti, više nigdje neću ići, nema šanse. Svi su plaćeni, sve je plaćeno, što bih ja išla za džabe da nekome pravim gledanost, ne pada mi na pamet, nikad više, majke mi. Ubuduće da zinem ima da se daju pare, kao glumci. To se tako radi u svijetu. Molim lijepo. Popoviću, sine, ima da platiš za svaku emisiju u koju ti dođem, ako dođem. Danas se sve naplaćuje, pa čak i orkestar i oni statisti - kazala je Nada.

Podsjetimo, Nada i Marinko su se sukobili prije dvije decenije, kad su se potukli u kombiju na turneji, ali su kasnije svoj odnos izgladili. Ali posljednje tri godine Rokvić ne želi čuti za Nadu, jer je, kako je on rekao, tražila pare da otpjeva pjesmu na njegovoj proslavi povodom rođenja unuka. To je ponovio u emisiji, zbog čega je Nada prekinula saradnju s Popovićem i demantirala Rokvićeve tvrdnje.


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.