INSTAGRAM

Severina se oglasila nakon optužbi da je pokušala ubiti Milana

Severina objavila pjesmu na Instagramu

E. Š. /Avaz.ba

31.5.2019

Severina se danas na Instagramu oglasila pjesmom "Imaš pravo" s novog albuma, nakon što je u srbijanskim medijima osvanula optužba da je "pokušala ubiti Milana Popovića".

Pjevačica je objavila snimak s gostovanja u šouu Dalibora Petka na kojem pjeva pjesmu "Imaš pravo". 

U opisu snimka napisala je ime pjesme uz crno srce. 


Podsjećamo, pjevačica je na svom Instagramu objavila naslovnicu ''Srpskog telegrafa'' na kojoj stoji golem naslov "Severina pokušala ubiti Milana", uz tvrdnju da policija istražuje napad. 

Nakon dugogodišnje šutnje, ona je odlučila odgovoriti Milanu Popoviću, ali i javnosti.

- U sudskoj borbi za svoje dijete od njegovog oca dobila sam, osim do sada raznih epiteta i postavljanih "dijagnoza", i neslužbeni status "ubice u pokušaju'' oca djeteta. Razlog je jednostavan... Otac nije uspio dobiti odmah i sada ono što si je zacrtao od nadležnih hrvatskih institucija uključenih u postupak pa je, nezadovoljan i ljut nakon jučerašnjeg suda, "pustio" u javnost vijest o pokušaju njegova ubistva od mene, i to putem i uz pomoć mog supruga Igora. Da nije žalosno, bilo bi tragikomično čime se sve pojedinci služe u tzv. borbi na sudu, a sve pod krinkom najboljeg interesa svog djeteta i da granice fer-pleja i interesa djeteta tu nema, već je cilj totalno uništenje mene i kao majke i kao javne osobe - napisala je.


View this post on Instagram

U sudskoj borbi za svoje dijete, od njegovog oca dobila sam, pored do sada raznih epiteta i postavljanih ''dijagnoza'', i neslužbeni status ''ubojice'' u pokušaju oca djeteta. Razlog je jednostavan... Otac nije uspio dobiti odmah i sada ono što si je zacrtao od nadležnih hrvatskih institucija uključenih u postupak pa je, nezadovoljan i ljut nakon jučerašnjeg suda, ''pustio'' u javnost vijest o pokušaju njegova ubojstva od strane mene i to putem i uz pomoć mog supruga Igora. Da nije žalosno, bilo bi tragikomično čime se sve pojedinci služe u tzv. ''borbi'' na sudu, a sve pod krinkom najboljeg interesa svog djeteta, i da granice 'fair play-a' i interesa djeteta tu nema, već je cilj totalno uništenje mene i kao majke i kao javne osobe. Svakome je jasno da je to plaćeni oglas i da, ako treba, radi pobjede majku treba proglasiti i ubojicom. Nisam ubojica niti ću to postati, ja sam samo Severina koja se ne ljuti na navedene pojedince, jer nisu oni krivi što im sustav, koji ne funkcionira, dozvoljava da rade što hoće uz pomoć novaca... Neću podnijeti niti nikakve tužbe radi navedenog plaćenog ''oglasa'' u novinama, jer je svakome jasno kakva to osoba radi i može raditi, i to svom djetetu, a ja ću i dalje biti majka svom djetetu i samo Severina. Kako jedna pjesma kaže ''daleko mu kuća..''

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.