PROMJENA

Ana Nikolić uradila nešto što će sve iznenaditi, dala je 10.000 eura za ovo

Ana Nikolić. Arhiv

Avaz.ba

3.6.2019

Poznata pjevačica Ana Nikolić, koja se drastično ugojila i promijenila svoj lični opis, na razne načine pokušavala je smršaviti, ali to joj nije polazilo za rukom. 

Štaviše, kad započne rigoroznu dijetu i počne trenirati, ubrzo posustane i vrati kilograme. Upravo zbog toga, Ana je uradila liposukciju tijela, a rezultati će biti vidljivi nakon nekoliko dana.

- Ana se podvrgla ovom savremenom zahvatu za isisavanje sala iz pojedinih dijelova tijela na jednoj privatnoj klinici. Nije se više mogla mučiti, pa je odlučila sve riješiti uz pomoć hirurga. Ona je odlično podnijela operaciju, koja nije imala nikakvih komplikacija. Hirurg se, navodno, najviše posvetio zahvatu stomaka, butina i ruku, gdje je imala najviše masnoće. Nju je ovo sve koštalo oko 10.000 eura, budući da je bilo dosta posla na operacionom stolu - otkriva  dobro obaviješten izvor.

Pjevačicu su na klinici savjetovali da mora povesti računa o ishrani poslije alternativne metode mršavljenja.

- Da bi tijelo poprimilo novi oblik, Ana ne smije jesti sve, već joj je prepisana nova ishrana. Nije rigorozna kao mnoge dijete, ali morat će se zdravije hraniti, odnosno da u organizam unosi što više povrća i prirodnog šećera da bi što brže izgubila na kilaži - završava izvor.

Pjevačica je dala sebi kratak rok da liniju dovede u red i da izgleda bar upola kao nekada, jer uskoro izdaje novi album. S obzirom na to da je do intervencije vrijedno radila u studiju, najviše se posvetila svom fizičkom izgledu, kojim želi šokirati sve.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.