JET SET

Ljajić oprostio Tošiću aferu sa Sofijom, a kad ga je upitao za Karleušu, sve se promijenilo

Fudbaler došao na vjenčanje Lole Smiljanića

Sofija Milošević, Adem Ljajić, Duško Tošić. Kurir.rs

Kurir.rs

4.6.2019

Duško Tošić, suprug Jelene Karleuše, došao je na veselje kod Lole Smiljanića, gdje je sreo bivšeg momka Sofije Milošević, s kojim se pozdravio i fotografirao.

Nakon što je kao bomba odjeknula vijest da se Duško Tošić tajno viđa sa Sofijom Milošević, fudbaler se prvi put poslije skandala sreo s njenim bivšim momkom Ademom Ljajićem. Susret se dogodio u nedjelju na svadbi Milana Lole Smiljanića.

Duško je u restoran stigao pred sam kraj građanskog vjenčanja, a Adem je, po svemu sudeći, želio izbjeći predstavnike medija, pa je došao tek u večernjim satima.

Sportisti su tom prilikom sjedili za različitim stolovima, ali su se srdačno pozdravili kada je Ljajić prišao Duškovom mjestu. O čemu su razgovarali, nije poznato, ali je Tošić ovjekovječio njihov susret i fotografiju postavio na svoj InstaStory.

- Vidjelo se da ni jednom, ali ni drugom nije bilo prijatno što su se sreli, ali su se vješto pretvarali da je sve u najboljem redu. Adem je raskinuo sa Sofijom kad se ona počela tajno viđati s Tošićem, ali nju u razgovoru s Tošićem, bar ono što se moglo čuti, nije spominjao. Jeste pitao Duška za Karleušu, kako je poslije smrti majke, kao i za njegov angažman u Kini, a poslije su nešto i šaputali, ali to niko nije mogao čuti. Razgovarali su nekoliko minuta i onda se Ljajić vratio za svoj sto - ispričao je izvor za "Kurir". 

On kaže da su se mnogi pitali zašto Jelena Karleuša nije bila na svadbi s Duškom.

- Karleuša se poslije smrti majke Divne brzo vratila na javnu scenu. Redovno ima nastupe i pojavljuje se u "Zvezdama Granda". Zato je svima bilo čudno zašto se sa Duškom nije pojavila na vjenčanju kod Lole. Neki fudbaleri su komentirali i to što su se Duško i Adem fotografirali, a svi znaju da mu je bio s bivšom djevojkom, ali Tošić, iako je primijetio govorkanja, nije se obazirao - kazao je izvor.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.