JET SET

Milioni ljudi gledaju kako izgleda jedan običan dan u životu Kajli Džener

index.hr

4.6.2019

Kajli Džener (Kylie Jenner) na svom je YouTubeu kanalu objavila vlog o tome kako izgleda jedan običan dan u njenom životu. Video je u manje od 10 sati pregledan 3,6 miliona puta i mnogi su iznenađeni načinom života koji vodi mlada milijarderka. Njen dan, barem u vlogu, započeo je oko osam sati dok je njena kćerkica Stormi (Stormy) spavala.

Nakon što se beba probudila, Kajli je ju je obukla te sebe dotjerala za sastanak koji je tog dana imala. Zatim je malenu predala dadilji i ispred svoje vile birala kojim će autom ići na posao. Na kraju je odlučila taj dan voziti Rolls-Royce, čija unutrašnjost izgleda bajkovito. Naravno, prije nego što je krenula, birala je između nekoliko stotina torbica koje ima u ormaru. 

I unutrašnjost jedne od zgrada njene kompanije izgleda bajkovito, kao i ostatak njenog dana koji se sastoji od sastanaka, fotografiranja i biranja odjeće koju će nositi.

- Ovaj video mi je na 27 načina objasnio koliko sam siromašan - napisao je jedan duhoviti pratilac slavne starlete, a ostali su se složili kako zavide Kajli na bogatstvu koje ima sa samo 21 godinom.  

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.