JET SET

Doživio veliku neprijatnost: Boban Rajović opljačkan

Boban Rajović

Alo.rs

4.6.2019

Pjevač Boban Rajović vrijedno radi i nastupa, a tokom gostovanja u Austriji, koje je bilo prije oko dva mjeseca, imao je peh.

Naime, tokom nastupa mu je ukraden skupocjeni prsten vrijedan 10.000 eura, a koji je dio porodičnog nasljeđa.

- Boban je nastupao u prepunom klubu, tokom noći je napravio pauzu da predahne i otišao garderobe. Htio se osvježiti i popričati sa saradnicima, a u jednom trenutku je skinuo vrijedan prsten koji je nosio. To je porodično nasljeđe od dede, prenosi se sa generacije na generaciju, i Bobanu je zaista drag jer pored finansijske vrijednosti ima i emotivnu. U tom trenutku su ga pozvali da se vrati na scenu, adrenalin je proradio i on je potpuno zaboravio da je skinuo nakit. Kada je završio sa nastupom, nije ga bilo. Alarmirao je osiguranje, objasnio im šta se dogodilo i da je prsten ostavio na stolu, a nakon potrage na svu sreću on je pronađen. Pjevač je odahnuo i nagradio momke koji su mu pomogli, pa se zadovoljan uputio ka hotelu.

- U pitanju je za mene značajna uspomena, na kraju je sve prošlo kako treba. Bitno je da je publika otišla zadovoljna sa mog nastupa, da smo se svi dobro proveli, a prsten je vraćen - rekao je Boban.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.