JET SET

Maya Berović posvađala Lukasa i Pejovića zbog ovoga

Maya Berović

Avaz.ba

6.6.2019

Kako srbijanski mediji saznaju, pjevačica Maya Berović bila je glavni razlog da Aco Pejović precrta kolegu Acu Lukaca sa liste prijatelja i sve to zbog dueta.

Naime, dobro obaviješteni izvori tvrde kako je Pejović spremio pjesmu i dogovorio duet, ali je koncepciju promijenio Lukas, koji je uvjerio Mayu da je bolje da snimi s njim. 

- Pejović je angažirao Bubu Corellija i Jalu Brata da urade ljetni hit za Maju i njega. I kada je dobio pjesmu, bio je bukvalno u transu. Nazvao je Maju, obavijestio je da imaju ljetni hit i dogovorili se da uđu u studio kroz nekoliko dana, ali je Lukas tada umiješao prste. Nazvao je Maju i rekao joj da ima pjesmu kao stvorenu za duet i da bi joj bolje bilo da snimi s njim. Bio je toliko uvjerljiv da je uspio uvjeriti Maju - kazao je izvor.

- Maja je zatim javila Pejoviću, zbog čega je ovaj poludio. Nazvao ga je odmah i rekao kako nije uredu da mu krade ideje i da se tu ne radi o duetu nego o principu i poštovanju. Lukas mu je tada odbrusio da Maya nije njegovo vlasništvo, pa da on određuje s kim će raditi duet, što je Pejovića istjeralo iz takta, te mu je spustio slušalicu - završio je izvor.


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.